Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | ΑΚΕΠ Ηρακλείου:Την Κυριακή ψηφίζουμε Δήμαρχο
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,25/05/2019

...

 

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης ΑΚΕΠ Ηρακλείου

 

...«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη, για την συμμετοχή, για όλα αυτά που μας έφεραν μαζί μέχρι εδώ... για ένα Ηράκλειο για όλους.»

 

Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε ο Παντελής Βλασσόπουλος, την κεντρική προεκλογική ομιλία της Αδέσμευτης Κίνησης Ενεργών Πολιτών, εχθές το βράδυ στην πλατεία Ηρακλείου (ΗΣΑΠ), παρουσία εκατοντάδων πολιτών.

 

Ο Παντελής Βλασσόπουλος επιτέθηκε στην νυν δημοτική αρχή, τονίζοντας ότι είναι μια διοίκηση χωρίς στρατηγική και όραμα,αναφέρθηκε στην προηγούμενη θητεία του (2011 – 2014), παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού και έκλεισε τονίζοντας την σπουδαιότητα της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαστοράκο.

 

Με την σειρά του ο Γιώργος Μαστοράκος μίλησε για μια αληθινή συνεργασία η οποία τίθεται στην κρίση των Δημοτών και τόνισε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για το Ηράκλειο να αποκτήσει μια σοβαρή και αξιοπρεπή διοίκηση που θα πάει την πόλη μπροστά.

 

Μετά το τέλος της ομιλίας έγινε η παρουσίαση των 50 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και ακολούθησε συναυλία με την Άσπα Θεοφίλου.akpan.jpg
ak4.jpg
akmas.jpg

aksomo (1).jpg
aksomo (2).jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων