Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος στην Άνω Πεύκη
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,15/05/2019

...

 

Από το Γραφείο Τύπου του υποψήφιου Δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Γιάννη Θεοδωρακόπουλου

 

..."Οι πολίτες ανταποκρίνονται στο διάλογο και την ενημέρωση που έχουν καθημερινά, στις γειτονιές της Πεύκης και της Λυκόβρυσης, με το Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και την δυνατή ομάδα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Όχι μόνο για να εκφράσουν παράπονα για την απερχόμενη διοίκηση του δήμου, ή για να καταθέσουν προτάσεις στην αυριανή δημοτική αρχή, που φαίνεται πλέον ότι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ γίνεται φαβορί , αλλά σε πολλές περιπτώσεις και για να ευχαριστήσουν τον υποψήφιο δήμαρχο για το έργο που είχε κάνει επί δημαρχίας του (2007-2011) στην Πεύκη.

 

Αυτό συνέβη και στη συνάντηση που είχε η δημοτική μας παράταξη με τους κατοίκους της Άνω Πεύκης, στην πλατεία Ιωαννίνων και Πίνδου. Οι κάτοικοι δεν ξεχνούν ότι αυτός ο καταπληκτικός χώρος που εδώ και δέκα χρόνια χρησιμοποιείται για την αναψυχή μικρών και μεγάλων με τη μεγάλη πλατεία και την παιδική χαρά δεν θα υπήρχε αν δεν λειτουργούσε δυναμικά η δημοτική αρχή του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου απέναντι στα πολυποίκιλα συμφέροντα.

 

«Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το χρέος μου απέναντι στους συμπολίτες μου» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Και συνέχισε: «Απολαμβάνουμε σήμερα τη μεγαλύτερη πλατεία στην ιστορία της Πεύκης χωρίς ο δήμος να διαθέσει ούτε ένα ευρώ για το οικόπεδο, το οποίο το προλάβαμε την τελευταία στιγμή. Και το προλάβαμε με αγώνες και προσωπικές διώξεις».

 

Υ.Γ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ δεν θυμάται μόνο προεκλογικά τις γειτονιές. Πέντε χρόνια τώρα βρίσκεται κοντά στους πολίτες σε όλες τις περιοχές της πόλης. Εμείς δεν θα ακούσουμε ποτέ το περίφημο «τώρα μας θυμηθήκατε;» που ακούνε συχνά στελέχη και επικεφαλής άλλων συνδυασμών."thapefk.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων