Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Η A.K.E.Π Ηρακλείου Αττικής για την Αδιαφάνεια στον Δήμο
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,15/05/2019

...

 

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης "Α.Κ.Ε.Π" Ηρακλείου Αττικής

 

..."ΖΗΤΩ καθαρή εντολή για καθαρή διοίκηση

 

Η κατάσταση με την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, την κακοδιαχείριση και τα σκοτεινά σημεία, την οποία έχει επιβάλει η σημερινή δημοτική αρχή στον Δήμο Ηρακλείου, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Όταν δεν χορηγούνται έγγραφα, ούτε καν σε δημοτικούς συμβούλους, τα οποία είναι απαραίτητα για την άσκηση των καθηκόντων τους και τον έλεγχο της νομιμότητας, τότε είναι εύκολα αντιληπτό πόσο δύσκολο είναι για τον πολίτη να βρει το δίκιο του στον Δήμο. Δεν είναι δυνατόν να χρειάζονται συνέχεια εισαγγελικές παραγγελίες για τα αυτονόητα, δηλαδή για να χορηγηθούν έγγραφα σε δημοτικούς συμβούλους, όταν υπάρχει προφανές έννομο συμφέρον.

 

Τι έχει να κρύψει πάλι η δημοτική Αρχή ;

 

Γιατί αρνείται να δώσει τα έγγραφα για τον περιβόητο διαγωνισμό για τα LED ;

 

Ζητήσαμε να δημοσιοποιηθούν οι δαπάνες των δημοτικών επιχειρήσεων κατά την προεκλογική περίοδο και ο κ. Μπάμπαλος αρνήθηκε, στηριζόμενος στην δημοτική του πλειοψηφία.

 

Ζητήσαμε εξηγήσεις για το γεγονός ότι ο Δήμος καταβάλλει, για διενέργεια δημοσκοπήσεων, στην εταιρεία επικοινωνίας που έχει αναλάβει τον προεκλογικό σχεδιασμό του κ. Μπάμπαλου, το ποσό των 21.000 ευρώ. Ο κ. Μπάμπαλος καμμία εξήγηση δεν είχε να δώσει.

 

Ζητήσαμε και καταγγείλαμε τον σκανδαλώδη και ελεγχόμενης νομιμότητας τρόπο με τον οποίο προχωράει ο διαγωνισμός για την προμήθεια λαμπτήρων τύπου LED, προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ. Κανενός το αυτί δεν ίδρωσε από την διοίκηση…και έπρεπε να φτάσουμε στον εισαγγελέα ο οποίος έδωσε την εντολή για να πάρουμε τα στοιχεία (Αρ. Πρωτ. 26466/15-5-2019)

 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΩΣ ΕΔΩ.

 

ΖΗΤΑΩ καθαρή εντολή για καθαρή διοίκηση και δεσμεύομαι προσωπικά ότι όλα αυτά και πολλά άλλα, θα βγουν στο φως την επόμενη ημέρα και θα ελεγχθούν εξαντλητικά…"akepir.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων