Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Με τον Παντελή Βλασσόπουλο ο Γιώργος Μαστοράκος
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,15/04/2019

 ...

Μια συνεργασία που δημιουργεί νέα δεδομένα στο Ηράκλειο   ...

  Στα γραφεία της Α.Κ.Ε.Π. (Αδέσμευτη Κίνηση Ενεργών Πολιτών) παραχώρησαν συνέντευξη τύπου οι Παντελής Βλασσόπουλος και Γιώργος Μαστοράκος,
 
  Στην εισαγωγή που έκανε ο Παντελής Βλασσόπουλος, τόνισε πως περισσεύουν στη σημερινή δημοτική αρχή η αλαζονεία και ο αυταρχισμός, χέρι – χέρι με μια «σκοτεινή» κι αδιαφανή διαχείριση, φαινόμενα για τα οποία δεσμεύτηκε πως, με τον ίδιο και την Α.Κ.Ε.Π. στο τιμόνι του Δήμου, θα λάβουν τέλος.
 
  Επισήμανε παράλληλα πως στο νέο τοπίο που διαμορφώνει ο «Κλεισθένης» και η απλή αναλογική, απαιτούνται συναινέσεις, ενώ οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καλούνται να ξεπεράσουν το «εγώ» τους, να το θέσουν στη διάθεση του «εμείς», κάτι το οποίο αποτυπώνει και η συνεργασία της δημοτικής του παράταξης με αυτή του Γιώργου Μαστοράκου.
 
  Με τη σειρά του ο Γιώργος Μαστοράκος – που πήρε αμέσως μετά το λόγο, για να σκιαγραφήσει τους βασικούς άξονες της προγραμματικής του συμφωνίας με τον Παντελή Βλασσόπουλο, πάντα με γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για το Ηράκλειο και τους πολίτες του – σημείωσε πως η απόφασή του να στηρίξει τη νέα προσπάθεια του Παντελή Βλασσόπουλου, λήφθηκε στη βάση αρχών και προγράμματος, ενώ διατύπωσε την πεποίθησή του πως οι Δημότες θα αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια.
Ευχήθηκε, τέλος, καλή επιτυχία στο κοινό εγχείρημα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την ετυμηγορία των πολιτών και την πίστη του στη νίκη.

  Στο πάνελ της συνέντευξης βρέθηκαν ακόμα οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΚΕΠ Μαρία Γαλακτοπούλου και Γιάννης Κεσκινίδης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φίλανδρος και η Μαρία Λουκέρη.

 

 


PHOTO_1_vlassop_mastor.jpg
PHOTO_2_vlassop_mastor.jpg
PHOTO_3_vlassop_mastor.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων