Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Στα μαρμαράδικα είδαμε την αδιαφορία του Δημάρχου και την υποβάθμιση της περιοχής
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,13/04/2019

...

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης

...Την περιοχή των μαρμαράδικων επισκέφτηκαν για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης από κόμματα και συμφέροντα δημοτικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και στελέχη της παράταξης. Άκουσαν τους πολίτες οι οποίοι είναι απογοητευμένοι από την αδιαφορία και της σημερινής δημοτικής αρχής που δεν έδειξε κανένα αντανακλαστικό και της προηγούμενης που δεν φρόντισε να θωρακίσει την περιοχή. Αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν και τις ευχαριστίες τους στο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο γιατί ασχολήθηκε τόσο αποφασιστικά με αυτό το μεγάλο πρόβλημα.


«Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την περιοχή. Είμαστε δίπλα σας και θεωρούμε ότι αυτό που συνέβη μπορούσε με άλλη δημοτική αρχή θα είχε αποτραπεί» τόνισε ο δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011. Και πρόσθεσε:


«Δυστυχώς ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Μαυρίδης και οι στενοί του συνεργάτες αδιαφόρησαν παντελώς για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής. Δεν έδειξαν ευαισθησία ούτε για το γεγονός ότι στα 10 μέτρα από το Σχιστήριο Μαρμάρων βρίσκονται δυο νηπιαγωγεία και ένας αθλητικός χώρος, το Μπενίση. Και να σκεφτείτε ότι τον περασμένο Οκτώβριο φέραμε στη Δημοτικό Συμβούλιο πρόταση να πεζοδρομηθεί η περιοχή ώστε να μην διασχίζουν τα φορτηγά τη γειτονιά και να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Κι όμως δεν το δέχτηκαν».


Και κατέληξε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος παρουσία των στελεχών της παράταξης Κώστα Ξανθόπουλου (Λυκόβρυση), Αναστασίας Μπακάλη (Λυκόβρυση), Χρήστου Δημόπουλου, Παναγιώτη Κακαράντζα, Μαρήλιας (Μαρίας) Νικολαϊδη και Μανώλη Τζαχρήστα. «Δεσμευόμαστε ότι αν οι πολίτες μας εμπιστευτούν στις εκλογές του επόμενου μήνα μεταξύ των ενεργειών μας για την περιοχή η πεζοδρόμηση θα είναι μια από τις πρώτες μας αποφάσεις».


Η ιστορία των μαρμαράδικων της Λυκόβρυσης τα οποία θα είχαν (δήθεν) απομακρυνθεί από το κέντρο της πόλης εδώ και κάποια χρόνια όπως έλεγε τότε ο δήμαρχος είναι μια ιστορία που δείχνει πολλά. Αλλά το πιο σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι υποβαθμίζεται η ποιότητα ζωής μιας πόλης και απαξιώνεται η περιουσία των κατοίκων της.


Η εταιρία βρίσκοντας ανυπεράσπιστη την πόλη, από λάθη και παραλείψεις των ηγετών της, οι οποίοι από το 2003 έως το 2010 δεν ψήφισαν το ΓΠΣ, προχώρησε σε υπερδιπλασιασμό της έκτασης του εργοστασίου της από τα 2.000 τμ στα 5000 τμ. Η παράταξή μας ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο επικεφαλής της Γιάννης Θεοδωρακόπουλος έφεραν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ζήτησαν άμεσες ενέργειες. Η παράταξη του κ. Μαυρίδη δεν …δέχτηκε να γίνει ούτε συζήτηση, δείχνοντας έτσι τις διαθέσεις της.


Είναι σε όλες και όλους φανερό ότι η σημερινή δημοτική αρχή λειτουργώντας με μια πρωτοφανή αδιαφορία δεν έκανε τίποτα όταν έπρεπε κι έτσι οι εργασίες ολοκληρώθηκαν κανονικά. Για τα …μάτια του κόσμου προσέφυγε κατόπιν εορτής σε ασφαλιστικά μέτρα που απορρίφτηκαν αφού δεν είχαν αντικείμενο από την ώρα που η επέκταση είχε πραγματοποιηθεί.


Βεβαίως η ανεξάρτητη δημοτική Κίνηση ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο επικεφαλής της Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ακριβώς επειδή είμαστε ανεξάρτητοι, θα επανέλθουμε σύντομα στο θέμα αυτό.


Υ.Γ. Μήπως μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει αν την περίοδο της επέκτασης των μαρμαράδικων υψηλόβαθμο στέλεχος μετείχε σε δείπνο δημοτικής παράταξης;


Υ.Γ . Μήπως μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει αν κάποιος τοπικός παράγοντας είχε στείλει επιστολή υπέρ της παραμονής των μαρμαράδικων στην περιοχή;


Υ.Γ. Αλήθεια γιατί στην ατζέντα των εκλογών δεν έχουν κάποιοι συμπεριλάβει τα προβλήματα των πόλεων που καίνε κάποιους άρχοντες;theodorakopoulos-marmaradika-1_smikrinsi.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων