Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Ο λαός να απομονώσει τους φασίστες και όλους όσοι τους ξεπλένουν
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,11/04/2019

...

Ανακοίνωση των Κ.Ο. ΚΚΕ Νέας Ιωνίας

...Στη Νέα Ιωνία του μπλόκου της Καλογρέζας, της προσφυγιάς, του ξεριζωμού, των εργαζομένων, οι φασίστες υπόδικοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμία θέση!


Γι’ αυτό το λόγο, ο λαός της πόλης μας, πρέπει να απομονώσει όσους τα προηγούμενα χρόνια έπαιξαν ρόλο στο ξέπλυμα των φασιστών, όσους τους έδωσαν χείρα βοηθείας. Τέτοια περίπτωση είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας Νίκος Κουκουλάρης που στις δημοτικές εκλογές του 2014, ήταν ομιλητής σε εκδήλωση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής για το δήμο Αθηναίων μαζί με άλλους γνωστούς υπόδικους φασίστες.


Καλούμε το λαό της πόλης να υψώσει ένα αδιαπέραστο τείχος στους φασίστες και όσους τους ανέχονται και τους στρώνουν το έδαφος. Να παλέψει ενάντια στα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που τους ενισχύουν, ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.


Να ενισχύσει παντού, και στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση για να δυναμώσει παντού η πάλη για την απομόνωση των φασιστοειδών και την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς. Γιατί μόνο η ενίσχυση του ΚΚΕ αποτελεί απάντηση στο φασισμό και όχι οι ψευδεπίγραφες «προοδευτικές συμμαχίες» όλων αυτών που στηρίζουν το σύστημα που θρέφει τους φασίστες, που μοιράζονται μαζί τους κοινούς στόχους για λογαριασμό των αφεντικών.


Ο λαός της Νέας Ιωνίας δεν ξεχνά τι σημαίνει φασισμός! Ξέρει να τον πολεμά!1554983819_tmp_Untitled_gia_koukoulari_smikrinsi.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων