Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Συνάντηση κλιμακίου της ΛΑΕ με τον Υπουργό Εσωτερικών
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,20/02/2019

 ........

Να μην αποκλειστούν για οικονομικούς λόγους από τις εκλογές αυτοδιοικητικές κινήσεις ενεργών πολιτών – Να τους δοθεί ατέλεια χάρτου για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων τους ........

Κλιμάκιο μελών του Π.Σ. της ΛΑ.Ε, αποτελούμενο από τους Δ. Κοντό, Στ. Λεουτσάκο, Ν. Σακούτη και Δ. Στρατούλησυναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 18/2, με τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

Τα στελέχη της ΛΑΕ ενημέρωσαν τον Υπουργό Εσωτερικών ότι υπάρχουν αυτοδιοικητικές κινήσεις ενεργών πολιτών, που δεν έχουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές δαπάνες, που απαιτούνται για να συμμετάσχουν στις εκλογές και κυρίως στη μεγάλη δαπάνη που απαιτείται για το χαρτί, στο οποίο θα τυπωθούν τα ψηφοδέλτια.

Ζήτησαν από τον Υπουργό να υπάρξει ατέλεια χάρτου γι’ αυτές τις περιπτώσεις,  γιατί διαφορετικά θα έχουν το προνόμιο να συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές μόνο όσοι συνδυασμοί έχουν χρήματα ή τους στηρίζουν διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα και μεγάλα πολιτικά κόμματα.

 

Διαφορετικά η κυβέρνηση θα έχει την πολιτική ευθύνη για τον αποκλεισμό από τις εκλογές αυτοδιοικητικών κινήσεων ενεργών πολιτών, που για αποκλειστικά για οικονομικούς λόγους θα αδυνατούν να συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές Αυτό, όμως, το γεγονός θα συνιστά άλλο ένα βαρύτατο πλήγμα στην ίδια τη δημοκρατία στη χώρα μας.laec696x35611.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων