Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Περιττοί και κοστοβόροι κυβόλιθοι σε έναν ακόμα δρόμο στο Ηράκλειο
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,20/02/2019

 ........

Οι κάτοικοι της οδού Αμοργού και των γύρω δρόμων (Φολεγάνδρου και Αγίων Αποστόλων) αντιδρούν κι έχουν ήδη ετοιμάσει και αποστείλει ένα κείμενο με υπογραφές, το οποίο απευθύνεται στον ίδιο τον δήμαρχο - Αυτοψία της ΕΚΦΡΑΣΗΣ ........

Όπως μας ενημέρωσαν πολίτες του Ηρακλείου, κυβόλιθους ετοιμάζεται να τοποθετήσει η δημοτική αρχή Μπάμπαλου στην οδό Αμοργού, έναν μικρό δρόμο κοντά στη Μαρίνου Αντύπα, δίχως να είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο και χωρίς να έχει προηγηθεί η οποιαδήποτε μελέτη.

Κάτοικοι της οδού Αμοργού και των γύρω δρόμων (Φολεγάνδρου και Αγίων Αποστόλων) αντιδρούν κι έχουν ήδη ετοιμάσει και αποστείλει ένα κείμενο με υπογραφές, το οποίο απευθύνεται στον ίδιο τον δήμαρχο.

Σε αυτό επισημαίνουν πως η άσφαλτος στο δρόμο είναι σε καλή κατάσταση και ότι εκκρεμεί η διέλευση αγωγού φυσικού αερίου. Τονίζουν ταυτόχρονα την ανυπαρξία πρόβλεψης για την αποστράγγιση των ομβρίων επί της οδού Αμοργού, ενώ εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για την επικείμενη υψομετρική άνοδο του οδοστρώματος, καθώς οι κυβόλιθοι αναμένεται να τοποθετηθούν πάνω από την υπάρχουσα άσφαλτο.

 

Εμείς ως ΕΚΦΡΑΣΗ βρεθήκαμε στο σημείο, καθώς έχουμε διατυπώσει πολλές φορές τον προβληματισμό μας γι’ αυτή τη «μόδα» των κυβόλιθων, που και πανάκριβοι είναι και σε πολύ κακή κατάσταση έχουν περιέλθει όπου έχουν τοποθετηθεί. Η δημοτική αρχή Ηρακλείου όμως, το χαβά της! Και να ήταν η μόνη…IMG_20190215_125806.jpg
IMG_20190215_125643.jpg
IMG_20190215_125654.jpg

IMG_20190215_125703.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων