Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Τιμήθηκε ο Κώστας Γατζίας για τις υπηρεσίες του στον αθλητισμό
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,10/02/2019

 .........

Από τον υποψήφιο Δήμαρχο Λυκόβρυσης - Πεύκης,Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και τη Συμμαχία Πολιτών Λυκόβρυσης - Πεύκης



 ......

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει αρκετές φορές η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ πέρα από τα ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ, μικρά και μεγάλα του δήμου μας, δίνει βάρος και στην θετική πλευρά των γεγονότων. Στηρίζει λοιπόν και αναδεικνύει τους ανθρώπους που πρόσφεραν και προσφέρουν πολλά στον τόπο μας σε διάφορους τομείς. Γι αυτό έχει καθιερώσει, στην κοπή της πίτας, τη βράβευση σημαντικών προσώπων.

Εφέτος ένας από αυτά τα πρόσωπα ήταν ο Κώστας Γατζίας, ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στον αθλητισμό και τους νέους. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής πολλά χρόνια στα Ανάβρυτα έκανε με τη σκληρή δουλειά μεγάλο όνομα στον στίβο όπου πέρασε από αρκετά πόστα κι έγινε και εθνικός προπονητής. Επίσης εργάστηκε ως γυμναστής της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ.

Στις μεγάλες διοργανώσεις είχε την ευθύνη της οργάνωσης των αγώνων εντός του σταδίου, όπου όλα έπρεπε να δουλεύουν ρολόϊ. Στο ρόλο αυτό ήταν μεταξύ των τριών κορυφαίων του κόσμου. Φυσικά είχε σημαντικό ρόλο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Ο Κώστας Γατζίας ως κάτοικος της Πεύκης βοήθησε σημαντικά και πάντα ανιδιοτελώς και το δήμο μας στα αθλητικά δρώμενα. Για τέσσερα χρόνια είχε την ευθύνη του καθιερωμένου αγώνα δρόμου, για τον οποίο εισηγήθηκε να γίνεται μέσα στο δάσος Μορέλα.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος στην προσφώνηση που του έκανε τον ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την προσφορά του στον αθλητισμό του τόπου μας. Την απονομή της πλακέτας την έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Μαμουζέλος, ο οποίος αναφέρθηκε .στην μεγάλη πορεία του Κώστα Γατζία στον αθλητισμό.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Υ.Γ Η σύζυγός του Άννα ήταν για αρκετά χρόνια καθηγήτρια στη Λυκόβρυση, ενώ η κόρη του Ελένη είχε εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και είχε την ευθύνη του αθλητισμού. Ο γιός του Διονύσης είναι οδοντίατρος στη Μεγάλη Βρετανία.  



DSC0334.JPG
DSC0335.JPG



Newsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων