Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Η πολιτικά επικίνδυνη για το Δήμο μας υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Ιωάννου.
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,09/02/2019

 ........

Να τοποθετηθούν δημόσια ο Δήμαρχος και οι επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων, παλαιών και νέων,ζητούν με κοινή τους ανακοίνωση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι,Μανόλης Στ. Πάγκαλος, 
επικεφαλής “Ριζοσπαστικής Ανατροπής Λυκόβρυσης – Πεύκης” και Δημήτρης Κωνστάντος, επικεφαλής “Λυκόβρυση Πεύκη” .........

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής συνδυασμών,Μανόλης Στ. Πάγκαλος (Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης) και Δημήτρης Κωνστάντος (Λυκόβρυση Πεύκη) προέβησαν στην παρακάτω κοινή δήλωση και ζητούν από τους υπόλοιπους επικεφαλής παρατάξεων,παλαιών και νέων,να λάβουν θέση στο θέμα που έχει προκύψει με τον κ.Παναγιώτη Ιωάννου,υποψήφιο Δήμαρχο με την παράταξη “Λυκόβρυση – Πεύκη 2020” και την,όπως την χαρακτηρίζουν,απόλυτη συμπόρευση του με επιχειρηματικά συμφέροντα:


“Η περίπτωση της μετατόπισης του περιπτέρου στη Λυκόβρυση συνιστά ένα αποκαλυπτικό και αναμφισβήτητο τεκμήριο απόλυτης συμπόρευσης και ταύτισης του υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Λυκόβρυση Πεύκη 2020» κ. Παναγιώτη Ιωάννου με επιχειρηματικά συμφέροντα και υιοθέτησης πρακτικών και μεθόδων περιορισμού του συνταγματικού και δημοκρατικού δικαιώματος των δημοτικών συμβούλων στην ελεύθερη και ανεξάρτητη έκφραση γνώμης σύμφωνα με το νόμο.

Αποκορύφωμα αυτών των μέσων αθέμιτου επηρεασμού η μήνυση της συγκεκριμένης εταιρίας εναντίον εννέα (9) δημοτικών συμβούλων, όταν το δημοτικό συμβούλιο σε μία υγιή αντίδρασή του αποφάσισε την επιστροφή της εισήγησης στις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να διορθωθούν οι ατέλειες και να ανταποκρίνεται πλήρως στις επιταγές του νομοθέτη όπως αυτές ισχύουν.

Αντί ο παριστάμενος στη συνεδρίαση κ. Παναγιώτης Ιωάννου να συνταχθεί με τη δημοκρατική και σύννομη συμπεριφορά του δημοτικού συμβουλίου επέλεξε να γίνει μάρτυρας κατηγορίας εναντίον μας, μάρτυρας υπεράσπισης της επιχείρησης, κάνοντας λόγο για «μεθόδευση» δημοτικών συμβούλων τεσσάρων (4) παρατάξεων, τριών (3) επικεφαλής παρατάξεων, της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, δύο (2) αντιδημάρχων, μίας προέδρου νομικού προσώπου, δύο (2) δικηγόρων και ενός εντεταλμένου συμβούλου.

Σημειωτέον ότι την λανθασμένη εισήγηση επί 33 δημοτικών συμβούλων είχε αποδεχθεί εν τέλει μόνον ένας σύμβουλος. Η διαπαραταξιακή και μόνο σύνθεση όσων ψηφίσαμε να επιστραφεί η εισήγηση «προς διόρθωση», συνιστά επαρκές τεκμήριο των ατελειών της για όσες και όσους τουλάχιστον έχουν έστω και μικρή εμπειρία για το πως λειτουργεί το δημοτικό συμβούλιο, πόσο μάλλον ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου που, όπως αναφέρει στην κατάθεσή του, παρακολουθεί συστηματικά τα δημοτικά συμβούλια λόγω της υποψηφιότητάς του…!

Ας συνυπολογίσουμε προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε αυτή την απαράδεκτη πολιτικά συμπεριφορά του κ. Π. Ιωάννου την επαγγελματική σχέση που υπάρχει μεταξύ του μηνυτή επιχειρηματία και ταυτόχρονα ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Απόλλωνα Σμύρνης και του κ. Παναγιώτη Ιωάννου τον οποίο έχει προσλάβει ως διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ.

Είναι προφανές ότι ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου με τις επιλογές του βρίσκεται εκτός του δημοκρατικού πλαισίου λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι επίσης πρόδηλο ότι υπάρχουν βάσιμα ερωτηματικά για το κατά πόσο έχει πλήρη ελευθερία και ανεξαρτησία γνώμης με δεδομένη την επαγγελματική σχέση με το μηνυτή επιχειρηματία όπως φαίνεται από τη συμπόρευση στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Ιωάννου είναι πολιτικά επικίνδυνη για το Δήμο μας και αυτό είναι ευθύνη όλων να αναδειχθεί και να γίνει γνωστό στους συμπολίτες μας.

Εκτός από τους εννέα (9) δημοτικούς συμβούλους θα έπρεπε ήδη ο Δήμαρχος κ. Μαυρίδης, η επικεφαλής της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών κ. Γώγου, ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών κ. Θεοδωρακόπουλος, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Ασβεστάς (που αν και ψήφισε και αυτός την επιστροφή της εισήγησης εξαιρέθηκε στη μήνυση, άγνωστο γιατί), οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και όλες και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι να καταδικάσουν δημόσια τη συμπεριφορά του κ. Παναγιώτη Ιωάννου και να διαφυλάξουν τη δημοκρατική λειτουργία του δήμου που βάλλεται από τις ενέργειές του. Μέχρι σήμερα εντός του δημοτικού συμβουλίου το έχει πράξει μόνο ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παπανικολάου.

Την ίδια δημόσια καταδίκη αναμένουμε από τις νέες δημοτικές κινήσεις με επικεφαλής τους κ.κ. Κατσαρό και Ψυχάλη.

Η βολική σιωπή επιτρέπει την επώαση και θρέψη παρόμοιων συμπεριφορών που θολώνουν την εικόνα και ροκανίζουν τα θεμέλια της δημοκρατίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Λυκόβρυση – Πεύκη, 9 Φεβρουαρίου 2019

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Μανόλης Στ. Πάγκαλος, 
επικεφαλής Ριζοσπαστικής Ανατροπής Λυκόβρυσης – Πεύκης

 

Δημήτρης Κωνστάντος, 
επικεφαλής «Λυκόβρυση Πεύκη.”19399994_1907167926221554_3105113604400839582_n-horz.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων