Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | 1000 ή 275 στην πίτα Σαραούδα;
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,08/02/2019

 .....
  Όπως ο Χριστός πολλαπλασίασε τα ψάρια, έτσι και οι πολιτικές παρατάξεις προσπαθούν να πολλαπλασιάζουν το κοινό που παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις τους.
Αν πρόκειται για την πλατεία Συντάγματος είναι κάπως κατανοητό: Ο πολύς κόσμος δεν ξέρει την έκτασή του, δε γνωρίζει ότι χωράει max 80.000, οπότε ο καθένας μπορεί να λέει για 1-2 εκατομμύρια.

  Αν όμως στο χώρο που αναφερόμαστε μπορούν να μετρηθούν καθίσματα και κεφάλια τότε τι γίνεται; Τότε λες το παραμύθι σου, βρίσκεται και κάποιος πρόθυμος να το αναδημοσιεύσει, και ο Θεός βοηθός. Ελπίζεις ότι από αβρότητα δε θα βρεθεί κάποιος να το δώσει στη δημοσιότητα.

 
Φιλτάτη η αλήθεια”

 
  Σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζουμε δυο φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν την αίθουσα του υπόγειου της εκκλησίας, όπου έκοψε την πίτα της η Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση, δηλαδή η παράταξη Σαραούδα. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται όλη η αίθουσα και ο χώρος των ορθίων. Μετρήσαμε έναν προς έναν ( με την κόκκινη κουκίδα) τους παρευρισκόμενους. Το αποτέλεσμα;
225 καθιστοί και όρθιοι σε όλη την αίθουσα, 46 όρθιοι στον προθάλαμο της εισόδου, ΣΎΝΟΛΟ 270 ΆΤΟΜΑ!

  Οι διαρροές στα καφενεία, στον “φιλικό” τύπο κλπ έλεγαν για “700 – 1000” και φυσικά διαψεύδεται οικτρά από την πραγματικότητα. Προφανώς αυτές ήταν οι προσδοκίες που διαψεύστηκαν και τώρα γίνεται προσπάθεια να σωθεί επικοινωνιακά η υπόθεση, με παραχάραξη της πραγματικότητας.

 kyriaaithousa.JPG
oruioi.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων