Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Συμπόρευση Χρ.Αναμουρλόγλου με την παράταξη Μανούρη
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,07/02/2019

 .......

Ανακοίνωση του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας ........

Με την παρακάτω ανακοίνωση του,ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας,Χρήστος Αναμουρλόγλου,γνωστοποιεί τη συμπόρευση του με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Μανούρη και τη Δημοτική Παράταξη “Δημιουργία – Αλληλεγγύη” στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019:


Αγαπητοί συμπολίτες.


Στις εκλογές του 2010 για πρώτη φορά εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να τιμήσω την εντολή που έλαβα και από το  2014 ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πιστεύω, ότι έδωσα τον  καλύτερό μου εαυτό.

Δυστυχώς, η Παράταξη με την οποία εκλέχθηκα, έπαψε να αποτελεί έμπνευση για εμένα ενώ είναι φανερό πλέον στους Δημότες, ότι έχει κλείσει τον κύκλο της. Προχώρησα λοιπόν  τον Νοέμβρη της προηγούμενης χρονιάς στην παραίτηση μου τόσο  από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και από Δημοτικός Σύμβουλος.


Για όποιον παρακολουθεί τα δημοτικά δρώμενα είναι ξεκάθαρο, ότι η Παράταξη που μπορεί να υλοποιήσει ένα νέο σχέδιο πνοής για τη Νέα Ιωνία, είναι η «Δημιουργία Αλληλεγγύη» και ο επικεφαλής της Παναγιώτης  Μανούρης.

Θεωρώ πλέον, ότι είναι ο πολιτικός και ο άνθρωπος, ο οποίος έχει συγκεκριμένο όραμα και σχέδιο για την πόλη μας. Γι’αυτόν τον λόγο και κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφασίσαμε από κοινού την πολιτική μας συμπόρευση, και την συνεργασία  μου με την δημοτική Παράταξη  «Δημιουργία Αλληλεγγύη».


 

Χρήστος Αναμουρλόγλου292221_229099647194297_1236486209_n.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων