Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται στο κλειστό γήπεδο της Πεύκης το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,11/01/2019

 ........

Με την οργανωτική ευθύνη και επιμέλεια της Αθλητικής Ένωσης “Aθηνά Μαγκουφάνας 2004” - Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης "Λυκόβρυση - Πεύκη" .......

Μία διήμερη πανελλαδικής εμβέλειας αγωνιστική εορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης φιλοξενεί ο Δήμος μας αυτό το Σαβββατοκύριακο με την οργανωτική ευθύνη και επιμέλεια της Αθλητικής Ένωσης “Aθηνά Μαγκουφάνας 2004”! Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται στο κλειστό γήπεδο της Πεύκης το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή 197 αθλητριών και αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από 57 σωματεία της χώρας μας! Αναμφίβολα μια τιμητική διάκριση για το Δήμο μας!

 Με την ευκαιρία της συγκεκριμένης αθλητικής διοργάνωσης είναι σημαντικό να τονίσουμε το εξαιρετικό επίπεδο καλλιέργειας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις παιδικές, εφηβικές και νεανικές ηλικίες του Δήμου μας από τους υπεύθυνους, διοίκηση, εφόρους, προπονητές και εθελοντές της Αθλητικής Ένωσης “Αθηνά Μαγκουφάνας 2004”.

 Αν και οι συνθήκες φιλοξενίας του αθλήματος δεν είναι οι ιδανικές αφού ο σύλλογος δε διαθέτει μόνιμη αίθουσα αποκλειστικής χρήσης, αποτελεί υπόδειγμα, διατηρώντας τους χώρους που του διατίθενται σε άριστη κατάσταση συμβάλλοντας ουσιαστικά σε αυτό πολλές φορές! Η επιτραπέζια αντισφαίριση αποτελεί ένα άθλημα ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλες τις ηλικίες ενώ αγωνιστικά επιτεύγματα έχουν επιτύχει συμπολίτες μας με εξαιρετικές διακρίσεις!

 Είναι επιβεβλημένο ως Δήμος να εξετάσουμε επιτέλους με σοβαρότητα και σε βάθος όλες τις εναλλακτικές και υπαρκτές λύσεις που υπάρχουν για τη δημιουργία μιας αίθουσας αποκλειστικής χρήσης για την επιτραπέζια αντισφαίριση. Δυστυχώς αν και το έχουμε επισημάνει πολλάκις τόσο με παρεμβάσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο όσο και με δημόσιες ανακοινώσεις, δεν κατέστη εφικτό να υπάρξουν μέχρι σήμερα παραγωγικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση αυτή. Ευελπιστούμε η διοίκηση του Δήμου και το δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει στις προσεχείς εκλογές του Μαϊου 2019 να υλοποιήσουν το δίκαιο αίτημα προς όφελος της αθλούμενης νεολαίας Πεύκης και Λυκόβρυσης. Μπορεί πολλές και πολλοί αιρετοί να αρέσκονται και να αρκούνται στα χειροκροτήματα και στην αυτοπροβολή με τις απονομές μεταλλίων κ.λπ., πρώτιστο χρέος και καθήκον μας όμως αποτελεί η δημιουργία αθλητικών υποδομών!

 Αξίζουν συγχαρητήρια στην Αθλητική Ένωση “Αθηνά Μαγκουφάνας 2004” για την τιμητική διάκριση και προβολή που προσφέρει στο Δήμο μας με την οργάνωση του 5ου Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος! Ευχαριστίες οφειλόμενες στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α, στο ΠΕ.Α.Π. του Δήμου μας και στους χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη συνεργασία και συμβολή τους!

 Οι αγώνες και τις δύο ημέρες ξεκινούν από το πρωϊ, 8:40’ π.μ., ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν την Κυριακή μετά τις 3:00’ το μεσημέρι με ελεύθερη είσοδο  photott2019.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων