Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Εξόρμηση στα καταστήματα του κέντρου και του Πράσινου Λόφου από τον Γιώργο Παπαδημητρίου
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,10/01/2019

 ........

Ο επικεφαλής της παράταξης "Ηρακλείο - Μαζί" και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα τους,ενώ τους διένημε ερωτηματολόγιο που ζήτησε να το συμπληρώσουν  ........

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2018 (29-30/12) ήταν αφιερωμένο στον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου Αττικής για τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπαδημητρίου.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ηράκλειο – Μαζί», συνοδευόμενος από συνεργάτες του, κατά το συγκεκριμένο διήμερο επισκέφτηκαν τα εμπορικά καταστήματα που εκτείνονται στο σύμπλεγμα των Οδών Στ. Καραγιώργη - Μ.Αντύπα- Κων. Ωραιοπούλου καθώς και αυτά που βρίσκονται περιφερειακά της κεντρικής πλατείας και εκτείνονται στις Οδούς Πρασίνου Λόφου – Φιλυρών -Πολυτεχνείου - Πεύκων.

 

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου και οι συνεργάτες του περπάτησαν κατά μήκος και των δύο ρευμάτων της Πλαπούτα ( ο βασικός άξονας που διασχίζει το Παλαιό Ηράκλειο), ως τα όρια της εξόδου της Λεωφ. Κύμης και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές αλλά και να ακούσουν δια ζώσης τα προβλήματα και τις προτάσεις των τοπικών επιχειρήσεων.

Οι επισκέψεις αυτές δεν είχαν μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα , καθώς εντάσσονται στο πλαίσιο της ειλικρινούς και αμφίδρομής επικοινωνίας που επιθυμεί να αναπτύξει ο Γιώργος Παπαδημητρίου με το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου του Ηρακλείου Αττικής. Σκοπός του ιδίου και των συνεργατών του είναι να τεθούν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός μετρήσιμου και εφαρμόσιμου σχεδίου το οποίο θα σέβεται την αγορά της πόλης και ταυτόχρονα θα παρέχει κίνητρα στους καταναλωτές να ισχυροποιήσουν την εμπιστοσύνη τους, προς τους τοπικούς επιχειρηματίες.

Στο σύνολο των επιχειρήσεων που επισκέφθηκε ο Γιώργος Παπαδημητρίου και οι συνεργάτες του διανεμήθηκε ερωτηματολόγιο και ζητήθηκε από τους εμπόρους να σημειώσουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για το πώς θα μπορέσει ο Δήμος να κάνει το πλαίσιο περισσότερο λειτουργικό και φιλικό τόσο προς την περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, όσο και προς τους ίδιους τους καταναλωτές.

Ο κ. Παπαδημητρίου στο πλαίσιο των επαφών του με τους φορείς της τοπικής αγοράς του Ηρακλείου Αττικής, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι η εμπορική κίνηση δεν πρέπει να εξαντλείται στον κεντρικό ιστό της πόλης και στους δρόμους γύρω από την πλατεία. Θέλουμε να αναπτύξουμε ένα δίκτυο ειλικρινούς και αμφίδρομης επικοινωνίας με το σύνολο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα του Ηρακλείου».

 

Ο ίδιος συμπλήρωσε με νόημα: «Εργαζόμαστε αδιάκοπα έτσι ώστε, όταν οι συμπολίτες μας, αποφασίσουν να μας εμπιστευτούν τη διοίκηση του Δήμου, να είμαστε έτοιμοι για να εφαρμόσουμε ένα ρεαλιστικό, εφικτό και μετρήσιμο σχέδιο που θα δώσει νέα ώθηση στις τοπικές επιχειρήσεις με παράλληλη προώθηση πολιτικών που θα δίνουν κίνητρα στους καταναλωτές για την ισχυροποίηση της αγοραστικής κίνησης στο Ηράκλειο Αττικής»  KATASTIMATA 1.jpg
KATASTIMATA 2.jpg
KATASTIMATA 3.jpg

erotimatologio katastimata.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων