Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο:Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης σε μαθητές από τον Π.Μαυρέα
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,05/12/2018

 .........

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 12:00 το πρωί, στον προαύλιο χώρο των κτηρίου της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά στην οδό Μαυρογένους 12, στα Καμίνια Πειραιά. ........

Με κεντρικό σύνθημα «Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο», ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με το Πράσινο Κίνημα, Πέτρος Μαυρέας προσφέρει Δωρεάν Τεχνικό Βιωματικό Σεμινάριο με τίτλο «Όλα τα αυτοκίνητα δεν είναι αγωνιστικά» για τα παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν».

Έχοντας πολυετή εμπειρία στα τεχνικά θέματα αυτοκινήτων και με πρώτο μέλημα «Η Ασφάλεια του Πολίτη» ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά συνεχίζει  τη χρόνια προσπάθειά του για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα ασφαλούς οδήγησης.  Με αυτό το σκεπτικό, ο κύριος Μαυρέας ανέλαβε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόσληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης, “Αγάπη – Φροντίδα Ζωής» του οποίου είναι μέλος. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει, βιωματικά, τις απαραίτητες γνώσεις και να συμβάλει στη διαμόρφωση της κατάλληλης παιδείας στους αυριανούς οδηγούς -  ώστε να αποκτήσουν έγκαιρα τη σωστή οδηγική συμπεριφορά. Γιατί η γνώση σώζει ζωές!

Στο πλαίσιο του βιωματικού  σεμιναρίου,  επιτελείο εθελοντών πυροσβεστών - «Φίλων του Δάσους»  από το Σώμα Πρόληψης και Καταστολής Δασικών Καταστροφών θα προσφέρουν και ενημέρωση σε θέματα αντιμετώπισης έκτακτων  περιστατικών Πυρκαγιάς και Σεισμών καθώς και οδηγίες προφύλαξης.  

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Πέτρος Μαυρέας έκανε την εξής δήλωση: «Ενόψει των πολλών ατυχημάτων, της έλλειψης παιδείας και τις ζωές που χάνονται στην άσφαλτο, κάθε χρόνο, δημιουργήσαμε μία ομάδα, τεχνικά καταρτισμένων στον χώρο του αυτοκινήτου, προκειμένου να προσφέρουμε τις γνώσεις μας μέσω σεμιναρίων.

Σκοπός είναι αφενός να ενημερώσουμε για  τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου - σε καιρικές συνθήκες, σε ανώμαλο οδόστρωμα, σε ακραίες απαιτήσεις - και αφετέρου να δώσουμε στα νέα παιδιά να καταλάβουν τη διαφορά τεχνολογίας μεταξύ ενός συμβατικού αυτοκινήτου και ενός αγωνιστικού. Γιατί  το αυτοκίνητο πρέπει να είναι ένα μέσο διασκέδασης και όχι ένα όπλο στα χέρια του οδηγού. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι η αγνοία σκοτώνει και ότι όλα τα αυτοκίνητα δεν είναι αγωνιστικά».

 

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 16 Δεκεμβρίου στις 12:00 το πρωί, στον προαύλιο χώρο των κτηρίου της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά στην οδό Μαυρογένους 12, στα Καμίνια.  seminario_mavreas_.jpg
Mavreas_Petros_Seminario_Asfaleias_.jpg
photo Mavreas Petros.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων