Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Ενισχυμένη σε ψήφους και ποσοστά η Α.Σ.Ε. στις εκλογές των εκπαιδευτικών
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,08/11/2018

 ........

Ανακοίνωση του Δ.Σ.  ........

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών ευχαριστεί τους συναδέλφους που έδειξαν εμπιστοσύνη στους υποψηφίους  και στο εκλογικό της πρόγραμμα, ενισχύοντας σε ψήφους και ποσοστό το ψηφοδέλτιό της και εξέλεξαν για πρώτη φορά στο ΠΥΣΠΕ της Β’ Αθήνας αιρετό εκπρόσωπο.

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, τους φίλους και τα μέλη της παράταξης που ρίχτηκαν στη μάχη, προβάλλοντας τις θέσεις και το διεκδικητικό της πλαίσιο για μια παιδεία των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

 

Να είναι σίγουρος ο κάθε συνάδελφος ανεξάρτητα από την εκλογική του προτίμηση, ότι ο αιρετός εκπρόσωπος μας με αγωνιστική συνέπεια, χειραφετημένος από το κράτος και τον κυβερνητικό συνδικαλισμό θα είναι το μάτι, το αυτί και η φωνή του στο υπηρεσιακό συμβούλιο. Χωρίς δεσμεύσεις απέναντι στις προσπάθειες της διοίκησης να εφαρμόσει τις αντιλαϊκές-αντιεκπαιδευτικές πολιτικές οποιασδήποτε κυβέρνησης και μακριά από τη λογική των προσωπικών εξυπηρετήσεων θα παλεύει για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλα τα παιδιά σε ένα σχολείο χωρίς ταξικούς φραγμούς.asepame.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων