Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Κάλεσμα στην 8η εθελοντική αιμοδοσία
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,09/10/2018

 .......

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου , ΝΗ/ΓΕΙΟΥ , 4ου, 7ου , 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ , 3ου , 7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & 1ου , 3ου , 5ου , 6ου ΛΥΚΕΙΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ) -Τετάρτη 17 Οκτωβρίου από τις 15:00 έως τις 19:00 στο 6ο Λύκειο Ν.Ιωνίας στην αίθουσα εκδηλώσεων (Καλλιπόλεως & Σαλαμίνος 2 )   ........

Οι Εθελοντές Αιμοδότες των σχολείων μας, διοργανώνουν  την 8η εθελοντική αιμοδοσία και σας καλούν να συμμετάσχετε και να γίνετε έμπρακτοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια. Στόχος της προσπάθειας είναι να καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες  σε μονάδες αίματος τόσο των εθελοντών αιμοδοτών, αλλά και όσων εκ των συγγενών τους έχουν ανάγκη.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητή μονάδα του Γενικού και Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι», του οποίου το επιστημονικό προσωπικό διασφαλίζει  την τήρηση των κανόνων καλής πρακτικής για την προστασία των αιμοδοτών. Οι αιμοδότες εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης  για τον ίδιο ή τους συγγενείς τον αριθμό μονάδων αίματος τουλάχιστον ίσο με τον αριθμό των αιμοδοτήσεών τους.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου από τις 15:00 έως τις 19:00 στο 6ο Λύκειο Ν.Ιωνίας στην αίθουσα εκδηλώσεων (Καλλιπόλεως & Σαλαμίνος 2 ).


Ο/Η εθελοντής/ντρια αιμοδότης/τρια, θα πρέπει να γνωρίζει τα παρακάτω:

Πρέπει να επιδείξει αστυνομική ταυτότητα, άδεια οδήγησης, διαβατήριο ή άλλο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά του/ης (με φωτογραφία του αιμοδότη).

Πριν την αιμοληψία, ο/η υποψήφιος/α αιμοδότης/τρια εξετάζεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Χρήσιμες πληροφορίες για τον εθελοντή αιμοδότη υπάρχουν στον ισότοπο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (www.ekea.gr)

Κάθε εργαζόμενος έως 62 ετών μπορεί να γίνει αιμοδότης. 

Η αιμοδοσία, διαρκεί περίπου 10 λεπτά.

Στο χώρο της Αιμοδοσίας θα λάβει επίσης οδηγίες/συμβουλές για μετά την αιμοληψία, π.χ. ξεκούραση για 10 λεπτά, αποφυγή καπνίσματος τουλάχιστον για 1 ώρα, κλπ.


Σε  μια περίοδο κοινωνικής κρίσης, η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί για όλους έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους κοινωνικού εθελοντισμού.


Σας περιμένουμε όλους.

Για την καλύτερη οργάνωση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέχρι τις 10/10/ 2018 ,

στα τηλέφωνα: 6972810010 κα Τσιπά Δέσποινα & 6937598624 κα Ζαχουδάνη Μαρία

 

(Υπεύθυνες αιμοδοσίας). ethelaimodnion.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων