Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Με τα τραγούδια της Μαλού και του Μύρωνα Στρατή ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής υποδέχθηκε τη νέα σχολική χρονιά
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,13/09/2018

 ....

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου ........

Με τον πιο μελωδικό τρόπο ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές του Ηρακλείου Αττικής. Ο Δήμος οργάνωσε για αυτούς ένα μοναδικό πάρτι για την επιστροφή στο σχολείο με τη Μαλού και τον Μύρωνα Στρατή, με τα τραγούδια τους να ξεσηκώνουν τα παιδιά – αλλά και τους μεγάλους – επάνω στην σκηνή του πάρκου της οδού Πεύκων 50.

Το πάρτι μεταδόθηκε ζωντανά και από την συχνότητα του δημοτικού ραδιοφώνου Επικοινωνία 94.

«Θέλουμε να κάνουμε θεσμό αυτή τη γιορτή, σε κάθε ξεκίνημα της νέας σχολικής περιόδου. Με τον τρόπο μας να σας υποδεχθούμε πίσω στο σχολείο, δίνοντάς σας δύναμη και ζωντάνια για την χρονιά», το μήνυμα της αντιδημάρχου, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

 

«Με το σημερινό πάρτι σας καλωσορίζουμε μουσικά πίσω στο σχολείο. Με τα έργα που κάναμε όλο το καλοκαίρι στα σχολικά κτίρια σας καλωσορίζουμε ουσιαστικά. Και υπάρχει και συνέχεια. Με 300.000 ευρώ αγοράζουμε νέους υπολογιστές και δια δραστικούς πίνακες για τις αίθουσες των σχολείων προκειμένου να γίνει το μάθημα πιο αποτελεσματικό, πιο διασκεδαστικό», τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος.SXOLP2018 (1).jpg
SXOLP2018 (2).jpg
SXOLP2018 (3).jpg

SXOLP2018 (4).jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων