Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Μεταφορά 5ου Νηπιαγωγείου σε νέο λειτουργικό χώρο
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,12/09/2018

 ........

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ........

Την στέγαση του 5ου Νηπιαγωγείου της πόλης σε νέο χώρο, πιο λειτουργικό και φιλικό για τα παιδιά, εξασφάλισε η δημοτική αρχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών. Ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των γονέων, ο Δήμος μέσα σε αυτό το καλοκαίρι σχεδίασε και με γοργούς ρυθμούς υλοποίησε την διαμόρφωση των νέων αιθουσών διδασκαλίας και των απαιτούμενων υποδομών σε χώρο του 2ου Δημοτικού προκειμένου το 5ο Νηπιαγωγείο να συστεγαστεί στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα.

Συγκεκριμένα, τα συνεργεία και οι υπηρεσίες του Δήμου διαμόρφωσαν δύο αίθουσες διδασκαλίας, κατάλληλες τουαλέτες και προαύλιο χώρο με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, πραγματοποίησαν την μετακόμιση και, πλέον, το νέο σχολείο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μικρούς μαθητές και τις δασκάλες τους στο πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.

Και μπορεί η μεταφορά του 5ου Νηπιαγωγείου να γίνεται σε ένα νέο χώρο, όμορφο και λειτουργικό (τον οποίο οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά στον αγιασμό), όμως για τον Δήμο αυτή η λύση είναι προσωρινή. Βούληση της δημοτικής αρχής είναι το 5ο Νηπιαγωγείο να αποκτήσει τον δικό του, αποκλειστικό χώρο με την ανέγερση ενός νέου κτιρίου. Με πρόταση του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, έχει εκφραστεί η πρόθεση του Δήμου να παραχωρηθεί οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου στις Κτιριακές Υποδομές – τον κρατικό φορέα που έχει την αρμοδιότητα για το κτίσιμο των νέων σχολείων – προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για καινούργιο σχολικό κτίριο, καινούργιο νηπιαγωγείο.

 

«Με σχέδιο, σωστό προγραμματισμό και, πάνω από όλα, διάθεση και ικανότητα για άμεση επέμβαση, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα λύσαμε ένα μεγάλο πρόβλημα που απασχολούσε δεκαετίες την πόλη. Συνεχίζουμε, με ώριμες προτάσεις, να διεκδικούμε ακόμα καλύτερες λύσεις για τα παιδιά μας, για το αύριο της πόλης», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.5nip(1).jpg
5nip(2).jpg
5nip(3).jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων