Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Εθελοντισμός και φύλαξη των δασών μας
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,02/08/2018

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Δημοτικής Ομάδας "Λυκόβρυση - Πεύκη 2020" ........

 Από τη Δημοτική Ομάδα “Λυκόβρυση – Πεύκη 2020” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Αναμφισβήτητα ζήσαμε και ζούμε τραγικές στιγμές τον τελευταίο καιρό!  Η πατρίδα μας θρηνεί συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα και μαρτυρικά. Οι φωτιές  που στο πέρασμά τους σκόρπισαν τον όλεθρο και την καταστροφή  άφησαν σε όλους μας ανεξίτηλα τα σημάδια της απόγνωσης και της απογοήτευσης συγχρόνως. Όμως είναι απόλυτη ανάγκη να διδαχθούμε από το δράμα που ζήσαμε γιατί και η πόλη μας διαθέτει πανέμορφα αστικά δάση που είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τη ζωή και την ιστορία της.

  Έτσι είμαστε απόλυτα υποχρεωμένοι να συμφωνήσουμε απόλυτα με τα όσα γράφει ο κος Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος της προστασίας του περιβάλλοντος ο κος Νικολιδάκης Κώστας για την πρόληψη και την προστασία των δασών μας. Άλλωστε αυτό ακριβώς έχουμε επισημάνει ως αδήριτη ανάγκη τόσο σε πρόσφατο άρθρο μας όσο και σε προηγουμένων ετών. Η ανάγκη φύλαξης των δασών μας από επιβουλές είτε απρόοπτες είτε ηθελημένες είναι άμεση και ανελαστική υποχρέωση όλων μας!  Και όχι μόνο στα λόγια αλλά με έργα τα οποία πολλές φορές απαιτούν θυσίες και διάθεση πολλές φορές  άδολης προσφοράς.

  Συμφωνούμε απόλυτα με τα όσα υποστηρίζει ο κος Αντιδήμαρχος και υπερθεματίζουμε για την ανάγκη εθελοντών να πλαισιώσουν τις ομάδες περιφρούρησης των δασών μας χωρίς όρια και μικροπαραταξιακούς υπολογισμούς. Όλοι μαζί μπορούμε είναι το δικό μας σύνθημα και υποσχόμαστε να σταθούμε έμπρακτα και αποτελεσματικά στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής. Εμείς τα καλά τα επαινούμε και τα υποστηρίζουμε γιατί πιστεύουμε απόλυτα στο κεντρικό μας σύνθημα: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!! lykpefk120203333333333333333.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων