Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Ο Πατούλης δίνει σε ιδιώτη την υπηρεσία οδοφωτισμού
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,02/08/2018

 ........

Ανακοίνωση - καταγγελία της Δ.Α.Σ. - Ο.Τ.Α. Αμαρουσίου για τις μεθοδεύσεις του Δημάρχου και τη σπουδή του να παραδώσει τον οδοφωτισμό της πόλης εν μέσω θέρους .......

Από την Δ.Α.Σ. - Ο.Τ.Α. Αμαρουσίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Στις 31 Ιουλίου στις 1:30 τα μεσάνυχτα η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου έφερε προς επικαιροποίηση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του 2015 που δώριζε σε εργολάβο την υπηρεσία του οδοφωτισμού. Και για να είναι και σίγουροι ότι ο εργολάβος δεν θα χάσει τα κέρδη του δεσμεύει και μέρος των δημοτικών τελών για 12 χρόνια.

Παρά την παρατήρηση μας να φέρει το συγκεκριμένο θέμα πιο μπροστά όπως έκανε και σε άλλα θέματα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κατ’ εντολή του Δημάρχου και του Γενικού Γραμματέα το αρνήθηκε.

Αυτή είναι η κατάντια τους. Ας μας απαντήσουν, αφού είναι όλα καθαρά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί η Διοίκηση του Δήμου το φέρνει κατακαλόκαιρο και στις 1:30 τα ξημερώματα.

Αντί η Διοίκηση του Δήμου να θωρακίσει την πόλη μας με αντιπλημμυρικά έργα, που πνίγεται σε κάθε βροχή, επιλέγει να δώσει εκατομμύρια στον εργολάβο. Είναι άλλη μια απόδειξη για το ποιες προτεραιότητες έχει στον πυρήνα της πολιτική της. Δεν υπάρχει μέρα που να μην παίρνει διαπιστευτήρια από τους εκπροσώπους των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων.

Η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ έχουν κοινούς στόχους, κοινή στρατηγική παρά τις όποιες κοκορομαχίες τους. Υλοποιούν μέχρι κεραίας τις κατευθύνσεις της ευρωπαϊκής ένωσης και τις απαιτήσεις των βιομηχάνων που θέλουν υπηρεσίες των δήμων να εκποιούνται προκειμένου να διασώσουν ή ακόμα και να αυξήσουν τη κερδοφορία τους.

Οι συνάδελφοι, οι δημότες θα πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματα τους από την πολιτική της Διοίκησης του Δήμου και από τις μεθοδεύσεις της. Θυμίζουμε, ότι όσες φορές επιχείρησε να προχωρήσει σε εκποίηση υπηρεσιών αυτό που κατάφεραν ήταν να χρεώσουν τους δημότες με εκατομμύρια ευρώ. Τους δηλώνουμε ότι και αυτή η απόφαση θα μείνει στα χαρτιά, όσες μεθοδεύσεις κι αν επιχειρήσουν. Επισημαίνουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα η Διοίκηση του Δήμου το φέρνει για τρίτη φορά προς επικαιροποίηση και αυτό οφείλεται διότι όσες φορές επιχειρήθηκε οι εργαζόμενοι δεν το επέτρεψαν.

 

Καλούμε τους συνάδελφους και τους δημότες, παρότι κατακαλόκαιρο να βρίσκονται σε αγωνιστική επαγρύπνηση. Ο ηλεκτροφωτισμός δεν θα ιδιωτικοποιηθεί όσο και να χτυπιούνται. Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται προκειμένου να υπερασπιστούν τη δουλειά τους αλλά και τα χρήματα των δημοτών.dasotamarousi.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων