Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Δέσμευση ενός δημοτικού λεωφορείου για μεταφορά στις πυρόπληκτες περιοχές
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,02/08/2018

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας



 .........

Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας υποστηρίζοντας το δίκτυο αλληλεγγύης στους πληγέντες, από τις καταστροφικές πυρκαγιές, κατοίκους της Ανατολικής Αττικής έχει διαθέσει από τις 31 Ιουλίου ένα από τα λεωφορεία του για τη μεταφορά στις πυρόπληκτες περιοχές.

Το λεωφορείο ξεκινά κάθε μέρα από το Δημαρχείο (Δεκελείας 97) στις 9:00 π.μ. και για την επιστροφή ξεκινά στις 15:00.

Ήδη από τις πρώτες ημέρες συμμετέχουν εργαζόμενοι του Δήμου, αλληλέγγυοι πολίτες και πρόσφυγες από αυτοδιαχειριζόμενες δομές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τον καθαρισμό σπιτιών, διαλογή ειδών και όποια άλλη βοήθεια χρειάζονται οι τοπικές δομές στήριξης.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από την οργανωμένη στήριξη από τις υπηρεσίες του Δήμου, υπάρχει ανάγκη δημιουργίας δικτύου εθελοντών όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου για την στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση της λειτουργίας της περιοχής.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλούμε όποιος πολίτης επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, να προσέρχεται ή να τηλεφωνεί στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων, Ν. Χαλκηδόνα, τηλ. 2102532037, προκειμένου να  δηλώσει τα στοιχεία του, την ιδιότητα, καθώς και την διαθεσιμότητα του.



FOTO leof (1).jpg
FOTO leof (2).jpg



Newsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων