Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | Καταπληκτικό Γκαλά Όπερας στο κατάμεστο Αίθριο του Δήμου Κηφισιάς
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,15/07/2018

 ........

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σ.Β.Α.Π. ........

 Μια καταπληκτική βραδιά όπερας, απόλαυσε το φιλόμουσο κοινό του Δήμου Κηφισιάς, την Πέμπτη 12 Ιουλίου. Στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσίασε ένα «Γκαλά Όπερας» που ταξίδεψε μελωδικά τους παρευρισκόμενους.

Συγκεκριμένα,ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων στο πλαίσιο των συνεργασιών του με πολιτιστικούς φορείς, διοργάνωσε την πρώτη εκδήλωση-από μια σειρά εκδηλώσεων- σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή .

Στην πρώτη αυτή εκδήλωση, συνδιοργανωτής ήταν ο Δήμος Κηφισιάς, μέλος του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων. Η εκδήλωση εντάσσεται στο Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018.

Η είσοδος για το κοινό ήταν δωρεάν.

Στο Γκαλά Όπερας μάγεψαν, στην κυριολεξία, με τις εκπληκτικές ερμηνείες τους, οι : Bασιλική Καραγιάννη (υψίφωνος), Γιάννης Χριστόπουλος (τενόρος), Διονύσης Σούρμπης (βαρύτονος). Συνοδεία στο πιάνο : Ειρήνη Αντωνιάδου.

Η μουσική εκδήλωση «Γκαλά Όπερας», ανήκει στην ενότητα του προγραμματισμού της Εναλλακτικής Σκηνής Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με τον τίτλο «Κυριακάτικα Πρωινά» που εντάσσεται στην Πράξη «Φεστιβαλικές Εκδηλώσεις Εναλλακτικής Σκηνής της Ε.Λ.Σ.» (MIS 5004053) με κωδικό 2017ΕΠΑ08510107 (’ξονας 06 του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ») και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.

 

Το Γκαλά Όπερας παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και Γραμματέας του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη κ. Παύλος Καμάρας, ο πρώην Γενικός  Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρος Ρακιντζής, αιρετοί της Αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.gala4.jpg
gala3.jpg
gala5.jpg

gala6.jpg
gala7.jpg
gala8.jpg

gala9.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων