Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Τα παιδιά του Χαρταετού υποδέχθηκε ο Δήμαρχος
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,06/07/2018

 .........

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης ........

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου «Χαρταετός» υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Τα παιδιά συνοδεύονταν από την εκπαιδευτικό Νατάσα Γιαννουσοπούλου και ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις περιβαλλοντικές δράσεις τις οποίες υλοποιούν, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται δράσεις για απορρίμματα, δενδροφυτεύσεις, δημιουργία καλλιτεχνημάτων από ανακυκλώσιμα υλικά κ.α., επίσης παρέδωσαν στον Δήμο, φάρμακα που είχαν συλλέξει για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Ο κ. Μαυρίδης τους πρόσφερε χυμούς και έδωσε στο Νηπιαγωγείο το Λεύκωμα με την ιστορία της περιοχής με ιδιόχειρη αφιέρωση, ενώ τα παιδιά του χάρισαν ένα δικό τους κολλάζ.

 

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Ήταν μια από τις πιο ωραίες συναντήσεις που έχω κάνει από τη στιγμή που εκλέχθηκα Δήμαρχος. Τα παιδιά αυτά, οι πολίτες του αύριο δίνουν ένα πολύ καλό παράδειγμα με την προσφορά στο Κοινωνικό μας Φαρμακείο και με τη φιλοπεριβαλλοντική τους δραστηριότητα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους».ATT00171.jpg
ATT00173.jpg
xartaetos3.jpg

xartaetos4.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων