Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Γκαλά Όπερας από την Εθνική Λυρική Σκηνή στο Αίθριο του Δήμου Κηφισιάς
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,27/06/2018

 .......

Από τον Σ.Β.Α.Π. - Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συνδέσμου ........

Ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων στο πλαίσιο των συνεργασιών του με πολιτιστικούς φορείς, ξεκίνησε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή για μια σειρά μουσικών παραστάσεων.

Η πρώτη παράσταση, στην οποία συνδιοργανωτές είναι ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και ο Δήμος Κηφισιάς, είναι το «Γκαλά Όπερας» από την Εναλλακτική Σκηνή που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Ιουλίου και ώρα 21.00 στο Αίρθιο του Δημαρχείου Κηφισιάς, Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά.

Τραγουδούν οι : Bασιλική Καραγιάννη (υψίφωνος), Γιάννης Χριστόπουλος (τενόρος), Διονύσης Σούρμπης (βαρύτονος). Συνοδεία στο πιάνο : Ειρήνη Αντωνιάδου.

Η μουσική εκδήλωση «Γκαλά Όπερας», ανήκει στην ενότητα του προγραμματισμού της Εναλλακτικής Σκηνής Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με τον τίτλο «Κυριακάτικα Πρωινά» που εντάσσεται στην Πράξη «Φεστιβαλικές Εκδηλώσεις Εναλλακτικής Σκηνής της Ε.Λ.Σ.» (MIS 5004053) με κωδικό 2017ΕΠΑ08510107 (’ξονας 06 του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ») και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.

 

Είσοδος Ελεύθερηbluelogo.jpg
Antoniadou Irini.jpg
Christopoulos 2016.jpg

Karayanni 2013.jpg
Sourbis 2014.jpg
espa-2014-2020.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων