Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Για τα παιδιά...με παρατράγουδα...γύρω από τις εκλογές
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,08/06/2018

 ...

Αυτή τη φορά η αντιπαράθεση στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης έφυγε από τα σύνορα του Δήμου, αλλάζοντας κατεύθυνση: Αντί για το Μαρούσι έφτασε στη Μεταμόρφωση.....
  Η αφορμή ήταν το τουρνουά ποδοσφαίρου ενάντια στην “επιθετικότητα κατά των παιδιών”, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών “ηττήθηκε στο γήπεδο Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης”... Η διοργάνωση φυσικά ήταν μια ακόμα αυτού του είδους, όπου με αφορμή κάποιο κοινωνικό θέμα επιχειρείται η προβολή προσώπων και καταστάσεων. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Unesco Βορείων Προαστείων, όπου τον κύριο ρόλο έχει η Μαρίνα Πατούλη, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης -Πεύκης.

 

  Το πιο ενδιαφέρον ήταν το τι προηγήθηκε, αφού η Μ. Πατούλη, ως πρόεδρος της Unesco Βορείων Προαστείων, ζήτησε από το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης το διαδημοτικό γήπεδο και εισέπραξε άρνηση. Η άρνηση δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία, αφού πριν λίγο καιρό κάτι αντίστοιχο έγινε με διοργάνωση στο κλειστό της Πεύκης από τον Α.Ο. Πεύκης, πίσω από την οποία ήταν η Μ. Πατούλη, χωρίς να το γνωρίζει ο Δήμος (Δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ).

Είχαμε τότε ανακοινώσεις του Δήμου, παρατάξεων και δημοτικών συμβούλων που καταδίκαζαν το γεγονός της παραπλάνησης του Δήμου. Αυτή τη φορά ως αρωγός στην προσπάθεια της κ. Πατούλη εμφανίστηκε ο Δήμος της Μεταμόρφωσης, ο οποίος χορήγησε το γήπεδο για το σκοπό που του ζητήθηκε, αγνοώντας τη θέση του συνιδιοκτήτη Δήμου, της Λυκόβρυσης – Πεύκης.

 

Παρέμβαση στα εσωτερικά άλλου Δήμου

 

Φυσικά, η στάση αυτή δημιουργεί αντικειμενικά πρόβλημα στις σχέσεις των 2 δήμων, αφού φέρνει το Δήμο της Μεταμόρφωσης να παρεμβαίνει στα εσωτερικά του άλλου Δήμου και μάλιστα με κοινό περιουσιακό στοιχείο, το διαδημοτικό γήπεδο. Η στάση αυτή καταγγέλθηκε από το δημοτικό σύμβουλο της Λυκόβρυσης – Πεύκης  Δημήτρη Κωνστάντο, ο οποίος έκανε και παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεταμόρφωσης για το θέμα. Φυσικά το επίπεδο της σχέσης Μιλτιάδη Καρπέτα – Γιώργου Πατούλη δεν επέτρεπε καμία άλλη εξέλιξη από αυτή της παραχώρησης. Ως γνωστόν ο Μ. Καρπέτας είναι πρόεδρος της επιτροπής θεσμνών της ΚΕΔΕ, με τις ψήφους του Γ. Πατούλη, ο οποίος ελέγχει την απόλυτη πλειοψηφία του ΔΣ της ΚΕΔΕ.

Η αντιπαράθεση αυτή είναι ένας ακόμα κρίκος της αλυσίδας που αποτελείται από την "πλάγια" χρήση του κλειστού της Πεύκης, την αντιπαράθεση Μαυρίδη – Γ. Πατούλη για το στάδιο της Πεύκης (με όρους προτεκτοράτο – κατεβασμένα παντελόνια) τη συμμετοχή των μαθητών σχολείων σε εκδηλώσεις όπου πρώτο ρόλο έχει η Μαρίνα Πατούλη κλπ.

 

 

 marina-klp.jpg
marina-kyries-olesmazi.jpg
patoulis-karpetas-klp.jpg

protektorato modified.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων