Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Ένα Μηχάνημα Έργου δωρεά Βενιάμη στον Δήμο Λυκόβρυσης -Πεύκης
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,15/05/2018

 .........

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου .........

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Παραδόθηκε την Παρασκευή 11 Μαΐου και τέθηκε αμέσως σε λειτουργία το νέο Μηχάνημα Έργου που ανήκει από σήμερα στο δυναμικό του δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες των Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Φωτισμού. Ως είθισται τελέσθηκε αγιασμός από τον Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Μπουσδέκη, παρουσία του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, των Αντιδημάρχων Αντώνη Τσελέντα, Παύλου Μποτίνη και Νίκου Γκαραβέλλα και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το μηχάνημα αποτελεί Δωρεά της Εφοπλιστικής Εταιρίας του Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θεόδωρου Βενιάμη, τα γραφεία της οποίας μεταφέρονται στην Λυκόβρυση.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι το τρίτο νέο όχημα που αποκτά ο Δήμος επί της θητείας μας. Το πρώτο ήταν το σχολικό λεωφορείο τoυ Βρεφονηπιακού Σταθμού το δεύτερο ήταν ένας φορτοεκφορτωτής JCB. Και τα δύο είχαν αγοραστεί από ίδιους πόρους.

Το σημερινό απόκτημα είναι ένα μηχάνημα που εξυπηρετεί τις ανάγκες και του πρασίνου και του ηλεκτροφωτισμού. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Βενιάμη, ο οποίος μεταφέρει την έδρα της ναυτιλιακής του εταιρεία στον Δήμο μας και ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μας για τη δωρεά του μηχανήματος».

Ο κ. Μαυρίδης συνέχισε: «Θέλω επίσης να ευχαριστήσω για την ουσιαστική συμβολή του στην απόκτηση του μηχανήματος έργου τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Αντώνη Τσελέντα Ο Δήμος μας αποκτά έναν σύγχρονο εξοπλισμό αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα. Προγραμματίζουμε με τις υπηρεσίες για να αγοράσουμε δύο καινούργια απορριμματοφόρα για να καλύψουμε τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας» για να καταλήξει:

 

«Όπως είχαμε δεσμευτεί στους συνδημότες μας, με τη χρηστή οικονομική διαχείριση και με υπευθυνότητα και αξιοποιώντας δωρεές όπως η συγκεκριμένη βελτιώνουμε τις δυνατότητες του Δήμου μας. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ενώ έχουμε υλοποιήσει μεγάλο μέρος του προγράμματός μου, προχωράμε σε επιπλέον έργα και πρωτοβουλίες. Κάθε μέρα γινόμαστε αποτελεσματικότεροι.»mixanima5.jpg
mixanima4.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων