Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Τάσος Μαυρίδης: Έμπρακτη στήριξη στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,14/05/2018

 ........

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης ........

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ που πραγματοποιήθηκε στις 26 Απριλίου ενέκρινε ομόφωνα πρόταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που αφορά σε περιπτώσεις Τριτέκνων και Πολύτεκνων οικογενειών που έχουν παιδιά στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Πιο συγκεκριμένα:

• Για φορολογητέο εισόδημα από 0 έως 30.000€, θα απαλλάσσονται της καταβολής των τροφείων. ΔΩΡΕΑΝ.

• Για φορολογητέο εισόδημα από 30.001€ έως 40.000€, θα καταβάλλει εισφορά το 50% της εκάστοτε προβλεπόμενης εισφοράς.

• Για φορολογητέο εισόδημα από 40.001€ έως 50.000€, θα καταβάλλει εισφορά το 40% εκάστοτε προβλεπόμενης εισφοράς.

• Για φορολογητέο εισόδημα από 50.001€ έως 60.000€, θα καταβάλλει εισφορά το 30% της εκάστοτε προβλεπόμενης εισφοράς.

• Για φορολογητέο εισόδημα από 60.001 και άνω θα καταβάλλει εισφορά το 20% της εκάστοτε προβλεπόμενης εισφοράς.

Είναι άλλη μια πρωτοβουλία του ΚΟΙΠΑΠ που έχει στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών, αλλά και τη συνεχή αναβάθμιση τους παρά τη δύσκολη κοινωνικοοικονομική συγκυρία.

Πριν από δυο χρόνια το Νομικό Πρόσωπο είχε προχωρήσει στη μείωση των τροφείων, παρά τη μείωση της επιχορήγησης από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους κατά 50%, ασκώντας κοινωνική πολιτική για τις οικογένειες και ειδικές κατηγορίες που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Παράλληλα, έχει αγοραστεί ένα σύγχρονο σχολικό λεωφορείο για την εξασφάλιση της ασφαλούς μετακίνησης των νηπίων και έχουν προσληφθεί 14 άτομα εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού καθώς και παιδίατρος προκείμενου να επανδρωθούν πλήρως οι παιδικοί σταθμοί.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Ως Δημοτική Αρχή έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στους Παιδικούς μας Σταθμούς. Είμαι πολύ ευτυχής για το γεγονός ότι σήμερα λειτουργούν εξαιρετικά, με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και τις υποδομές, προκειμένου να επιτελούν το έργο τους για κάθε οικογένεια που μας εμπιστεύεται τα παιδιά της.

 

Οι γενναίες μειώσεις των τροφείων για την ειδική κατηγορία των τριτέκνων και πολυτέκνων στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, ήταν επιβεβλημένη και αποτελεί μια έμπρακτη στήριξη σε αυτή την κατηγορία συμπολιτών μας. Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης πρωταγωνιστεί στην αλληλεγγύη, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι». paidikos.jpg
sxoliko.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων