Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Με επιτυχίες για τους αθλητές της ΑΝΑΤΟΛΗΣ το Διασυλλογικό ΔΙΑΘΛΟ Παμπαίδων Β΄ - Παγκορασίδων Β΄
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,14/05/2018

 .........

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου ........

Από το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν.Ιωνίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Δύο χρυσά ο Μαλάϊ Γκάμπριελ και πάλι πρώτος στη βαθμολογία–Ένα ασημένιο ο Παπαδόπουλος Κώστας

Πολύ καλή η εμφάνιση της Κόρδα στο ΕΠΤΑΘΛΟ στον Άγιο Κοσμά

    Το Σάββατο 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό «ΔΙΑΘΛΟ» Παμπαίδων Β΄ - Παγκορασίδων Β΄ στο Δημοτικό Στάδιο Φιλοθέης, μεταξύ σωματείων της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αθήνας. Ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε από 16μελή ομάδα αγοριών και κοριτσιών, που έλαβαν μέρος σε δύο αγωνίσματα, διαφορετικά εκείνων των αγωνισμάτων, που είχαν λάβει μέρος στην Α΄ φάση του ΔΙΑΘΛΟΥ, που έγινε πάλι στη Φιλοθέη την 1η Απριλίου. 

    Ο Γκάμπριελ Μαλάι και πάλι βρέθηκε στο βάθρο των νικητών. Αυτή τη φορά με ΔΥΟ χρυσά, καθ’ όσον κατέλαβε την πρώτη θέση στα 60 μ. με εμπόδια με χρόνο 9.70 και στο άλμα σε μήκος με επίδοση 5,17 μ. Με τη βαθμολογία που έλαβε στα δύο αγωνίσματα κατετάγη και πάλι ΠΡΩΤΟΣ ανάμεσα σε όλα τα αγόρια, όπως και στο προηγούμενο Διασυλλογικό Δίαθλο, που είχε λάβει μέρος στα 60 μ. και στο άλμα σε μήκος.

    Ο αθλητής μας Κώστας Παπαδόπουλος κατέλαβε τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση στα 1.000 μ. με χρόνο 3.13.9. Το αγώνισμα διεξήχθη σε 4 τελικές σειρές. Ο Κώστας έλαβε μέρος στην τρίτη σειρά, που ήταν η πιο γρήγορη, με καλό συναγωνισμό, στην οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση, που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο.

    Τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο πιο πάνω πρωτάθλημα ήταν:

Παμπαίδες Β΄

Ζορμπάς Κώστας, Ζουμπανέας Άγης, Καλτσούνης Χάρης, Μαλάι Γκάμπριελ, Μπούκος Σπύρος,  Παπαδόπουλος Κώστας , Παπαδόπουλος Μάριος.

 

Παγκορασίδες Β΄

Αντωνογεώργου Ασημίνα, Ζουμπανέα Μάγια, Ιωαννίδου Χαρά, Κοζαδίνου Μαρία, Μανώλη Κερασία, Οριέτα Γεωργία, Σεφερίδη Κυριακή, Σκαλτσή Ιφιγένεια, Στουραΐτη Ιωάννα. 

Ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε στους αγώνες από τον Πρόεδρο κ. Βασιλείου, το Γεν. Γραμματέα κ. Κοντουδάκη, τον Ταμία κ. Στουραΐτη και την Έφορο κ. Κατέχη. Τα παιδιά συνόδευσαν και βοήθησαν στα αγωνίσματά τους οι προπονητές: Νίκος Μοναστηριώτης και Ναντίν Χαρμανίδου.

 

Το διήμερο 5 και 6 Μαΐου στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων για την κατηγορία Κορασίδων. Το Σύλλογο εκπροσώπησε η Κόρδα Γεωργία, η οποία αγωνίστηκε το διήμερο σε ΕΠΤΑ συνολικά αγωνίσματα. Η Γεωργία είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται στην κατηγορία των κορασίδων στο Έπταθλο. Οι επιδόσεις της, κατά τον προπονητή της, είναι πολύ καλές. Σημειώνεται ότι κατέλαβε την 6η θέση και είναι η μικρότερη ηλικιακά. Τα αποτελέσματα κατά αγώνισμα έχουν ως ακολούθως:

Α΄ Ημέρα: 100 μ. με εμπόδια: 18,17, Άλμα σε ύψος: 1,38 μ., Σφαιροβολία: 9,78 μ., 200 μ.: 29.53

Β΄ Ημέρα: Άλμα σε μήκος: 4,53 , Ακοντισμός: 26,17 μ. , 800 μ.: 2.46.56

Προπονητής και συνοδός της το διήμερο ο Ανδρέας Θεοχαράτος.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, που με τις νίκες τους, αλλά και τον αγώνα τους πρόσφεραν πολύτιμη βαθμολογία στο Σύλλογο. Συγχαίρει ακόμη τους προπονητές του Συλλόγου και ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών (μέλη του Συλλόγου), που συνδράμουν στο έργο του Συλλόγου.

 

    Τα αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.malai1.JPG
konpapadop.JPG
malai.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων