Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Το αναψυκτήριο του τροχονόμου και η δημοτική αδράνεια
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,15/04/2018

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης "Δημιουργία - Αλληλεγγύη" .......

Από τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργία – Αλληλεγγύη» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Κάθε δήμος έχει υποχρέωση να αυξάνει τα δημοτικά του έσοδα, όχι μόνο με την φορολογία των πολιτών, από ανταποδοτικές ή μη υπηρεσίες, αλλά περισσότερο με την αξιοποίηση της δημοτικής του περιουσίας.

Φαίνεται η Δημοτική αρχή της πόλης μας,  το ξεχνά ή δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί σοβαρά.

Το αναψυκτήριο του δήμου, στον "τροχονόμο", εδώ και καιρό  κλειστό, με ζημία του δήμου από την προηγούμενη επιχείρηση που το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Οι φθορές μεγάλες στο κτίσμα, αλλά όχι και μη διορθώσιμες. Με ένα καλό συνεργείο ο χώρος μπορεί να επανέρθει στην αρχική του κατάσταση. Άλλωστε αυτό μπορεί να δοθεί, ως μέρος της σύμβασης, στην επιχείρηση που θα κάνει τη νέα μίσθωση για το επόμενο διάστημα και μπορεί να αναφέρεται στους όρους του διαγωνισμού ξεκάθαρα. Ενός διαγωνισμού βέβαια που θα λαμβάνει υπ’ όψιν του τις τιμές της αγοράς ώστε να μην βγει πάλι άγονος.

Έρχεται καλοκαίρι και ενδιαφέρον από επιχειρήσεις θα υπάρχει σίγουρα. Ο χώρος παραμέ-νει ένας από τους καλύτερους στη Νέα Ιωνία και θα είναι κρίμα να υπάρχει στέρηση εσόδων για ένα ακόμη έτος.

Τι χρειάζεται λοιπόν;

 

Απλά όραμα και αποφασιστικότητα, χαρακτηριστικά γνωρίσματα που δεν διαθέτει η  σημερινή δημοτική αρχή.dimiourgiaallileggyh11111111111111.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων