Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Η ομιλία του Μιχάλη Χαρίση στην εκδήλωση της πίτας
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,13/03/2018

...

Ανακοίνωση του συνδυασμού...
Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση τόσο των δημοτών όσο και των φορέων της πόλης μας, κόπηκε η πίτα του Δημοτικού Συνδυασμού «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» από τον επικεφαλή της παράταξης ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΙΣΗ και τα στελέχη του συνδυασμού.
Στην εκδήλωση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την μνήμη του εκλιπόντος τέως και επί σειρά ετών Αντιδημάρχου κου Παναγιώτη Τσίκνα.
Τον λόγο πήρε ο κ. ΧΑΡΙΣΗΣ που αναφέρθηκε αναλυτικά στις ενέργειες και τις αντιπολιτευτικές δραστηριότητες των «ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ» στα 3,5 χρόνια που πέρασαν από την ημέρα των δημοτικών εκλογών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:


Οι Σύλλογοι: ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ (κα. ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ)
ΣΥΠΑΛΛΗΤΟΣ ( ΜΠΑΛΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ)
ΓΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (ΜΟΥΚΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ)
ΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ (ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ (ΤΡΙΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΝΕΑ – ΖΩΗ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΜΠΟΦΙΛΙΑ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ» (ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΠΗ)
Ο δικηγόρος Παναγιώτης Πρωτοπαππάς, ο διευθυντής του ΩΡΛ του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ιατρός Γαβαλάς Γεώργιος.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι Καραβάκος Βασίλειος (επικεφαλής Συμμαχίας Πολιτών) και Ρεντζής Δημήτρης.
Οι αντιπρόσωποι Δημήτρης Τσίκνας και Αργύρης Ιωάννης από την «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ»
Οι τέως Αντιδήμαρχοι:
ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,
οι τέως αθλητικοί παράγοντες του ΓΑΟ & ΑΟΚ:
ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,
ο πρόεδρος του ΣΥΠΑΛΛΗΤΟΥ:
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και η γραμματέας ΜΠΑΛΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,
ο καθηγητής φιλόλογος:
ΖΥΓΟΥΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,
ο λαογραφικός ιστορικός της πόλης μας:
ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ο οποίος δώρησε και το βιβλίο της πόλης μας για το φλουρί της πίτας,
ο τέως γραμματέας του ΠΟΤΑΜΙΟΥ:
ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ.
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:
ΚΑΛΛΑΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΑΒΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΟΥΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΟΤΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΖΩΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ, ΤΣΑΠΗ ΕΦΗ, ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΤΑΚΗΣ, ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΑΣΗΜΙΝΑ, ΒΡΕΤΤΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΚΙΟΛΕΪΔΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ, ΣΚΑΛΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΛΑΛΑΟΥΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, η αρχιτέκτων ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ με τον πατέρα της ΠΑΠΑΔΑΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, ο ιατρός ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΥΝΙΑΣ Δ/ντής της ΙΑΤΡΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
και πλήθος άλλου κόσμου.


Αναλυτικά η ομιλία της ημέρας από τον κ. ΧΑΡΙΣΗ ήταν η εξής:

 

Καλημέρα σας, χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή.

Σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εκ μέρους όλων των μελών που απαρτίζουν τον Συνδυασμό μας. Καλωσορίζω επίσης όλους τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους που βρίσκονται μαζί μας, τα μέλη και τους προέδρους των συλλόγων.

Πριν 3 χρόνια περίπου τον Μάϊο του 2014 ο νεοσύστατος τότε συνδυασμός μας «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» πήρε την εντολή να υπερασπισθεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των δημοτών από την θέση της αντιπολίτευσης.

Σήμερα λοιπόν εδώ θα αναφερθούμε στην ιδέα και το στόχο που δημιουργήσαμε αυτόν τον Συνδυασμό και δεν είναι άλλος από την θέλησή μας να αγωνιστούμε για την βελτίωση συνθηκών της καθημερινής μας διαβίωσης και την καθημερινή εξέλιξη στην ποιότητα ζωής μας. Με την δημοτική παράταξη «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» αυτοπροσδιοριστήκαμε ότι είμαστε ένας πραγματικά ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός που δεν κηδεμονεύεται από πολιτικά κόμματα, ή ιδιωτικά συμφέροντα και μέλος του μπορεί να είναι κάθε πολίτης της Μεταμόρφωσης που ανήκει σε όλο το ιδεολογικό δημοκρατικό τόξο.

Για μας δεν περισσεύει κανείς που θέλει να ασχοληθεί με τα προβλήματα της Μετ/σης από οποιαδήποτε θέση και προσπάθεια.

Συνοψίζοντας αυτά τα 3 χρόνια βιώσαμε μία τοπική αυτοδιοίκηση εντελώς αντίθετη με τα προσωπικά μας δημοκρατικά ιδεώδη και δημοτικούς μας στόχους. Ουσιαστικά ζήσαμε σε κάθε περίπτωση την Ενός Ανδρός Αρχή, δηλαδή ουσιαστικά την διοίκηση του Δημάρχου Μιλτιάδη Καρπέτα, που ξεκινάει από τον ίδιο και καταλήγει στον ίδιο.

Για πρώτη φορά ζούμε το φαινόμενο της σκιώδους Συμπολίτευσης στα Δημοτικά Συμβούλια, είναι σπάνιες οι φορές που οι συνάδελφοι της Συμπολίτευσης τοποθετούνται δημόσια. Συνήθως ο χρόνος που έχουν για τις τοποθετήσεις τους εξαντλείται από τον ίδιο τον Δήμαρχο.

Ποια είναι λοιπόν η σημερινή διοίκηση και τι έχει πετύχει κατά τη γνώμη μας. (στο σημείο αυτό οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω προσωπικά με τον άνθρωπο Μιλτιάδη Καρπέτα και καθέναν από τους αξιότιμους συναδέλφους της Συμπολίτευσης).

Η κριτική λοιπόν που θα γίνει από το βήμα αυτό αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στην πολιτική του Δημάρχου και στα βασικά θέματα για τα οποία δίνουμε τη μάχη μέσα στα δημοτικά συμβούλια και την κοινωνία.

Η πολιτική τόσο της προηγούμενης τετραετίας όσο και της τωρινής τριετίας μέχρι σήμερα (2014-2017) είναι μία καθαρά φοροεισπρακτική πολιτική δημοσιονομικού χαρακτήρα με μοναδικό στόχο να γεμίσουμε τα ταμεία του Δήμου μας με οποιοδήποτε κόστος.

Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής ξεκαθαρίζουμε ότι αποπλήρωσε περίπου μόνο τα 6.500.000 ευρώ από τα υπάρχοντα χρέη και το υπόλοιπο ποσό οφειλής το διακανόνισε τμηματικά μέχρι το 2031, δηλαδή έριξε το μπαλάκι στις επόμενες 2-θητείες Δημάρχων που θα έρθουν.

Απλά:

1ον Δεν μειώθηκαν τα δημοτικά τέλη κατά 40% όπως ζητήσαμε εμείς σαν αντιπολίτευση. Συνέπεια αυτού ήταν να εισπραχθούν 21.000.000 ευρώ, που παρανόμως παρακρατήθηκαν στο ταμείο του Δήμου και δενδόθηκαν ανταποδοτικά όπως προβλέπει ρητώς ο δημοτικός κώδικας σε κοινωνικές δομές προς όφελος της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης μας ώστε τελικά να είναι αφ΄ ενός μεν ισοσκελισμένα τα δημοτικά τέλη αφ΄ ετέρου να δημιουργήσουν κίνητρα προσέλκυσης επιχειρήσεων στον δήμο μας που τόσο έχουμε ανάγκη, για να εξασφαλιστούν θέσεις εργασίας απαραίτητες στην κρίση.

Επομένως, είναι φυσιολογικό ότι τα τόσα ακριβά δημοτικά τέλη αποθαρρύνουν τις επιχειρήσεις να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή μας εδώ και 8 χρόνια και το επενδυτικό περιβάλλον γίνεται απωθητικό χωρίς κανένα κίνητρο.

Επίσης, με την φοροεισπρακτική πολιτική αυτή εδώ και 8 χρόνια συνεχώς καταφέραμε μεν να δημιουργήσουμε ένα αποθεματικό της τάξεως των 10.000.000 ευρώ στον Δήμο, το οποίο όμως λιμνάζει χωρίς κανένα κοινωνικό και ανταποδοτικό στόχο για τους κατοίκους μας.

2ον Οι κοινωνικές δομές για τις οποίες είναι υποχρεωμένος ο δήμος στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του, όπως είναι η λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας, η ύπαρξη του ασθενοφόρου και τα δημοτικά ιατρεία καταργήθηκαν. Συγχρόνως μεγάλος αριθμός μονίμων εργαζομένων με ειδικότητα και εντελώς απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου απελύθησαν και αντικαταστάθηκαν με ανειδίκευτους 5μηνίτες ή στην καλύτερη περίπτωση 8μηνίτες ανειδίκευτους μέσω ΕΣΠΑ. Στο σημείο αυτό τονίζουμε ότι σταθήκαμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου που απελύθησαν αδίκως και έχουνε εκκρεμοδικία με τον Δήμο μας για να πετύχουν την επαναπρόσληψή τους.

3ον Δεν προχωρήσαμε ούτε βήμα στον τομέα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ, χάσαμε ένα οικόπεδο φιλέτο «κτήμα Λαμπάκη» το οποίο είχαμε δεσμεύσει επί 25 χρόνια για το Β΄- ΛΥΚΕΙΟ που θα εξυπηρετούσε τους δημότες του Προφήτη Ηλία.

Αποτέλεσμα, τραγικό συνέπεια αυτού και της μη δημιουργίας Β ΛΥΚΕΙΟΥ φτάσαμε στο σημείο 550 παιδιά το 2015, να στεγάζονται σε ένα μόνο Λύκειο το 1ο ΛΥΚΕΙΟ, δυναμικότητας 350 παιδιών. Μόλις το 2016 κάναμε το πρώτο μπάλωμα και στριμώξαμε 200 μαθητές της Α΄ Λυκείου στο 3ο Γυμνάσιο.

Σήμερα έχει ανέλθει το δυναμικό αυτό σε 320 παιδιά και του χρόνου σε 450 που σημαίνει ότι δεν χωράνε στην πρόχειρη αυτή συγχώνευση και ήδη ψάχνει η δημοτική αρχή για αίθουσες μετεγκατάστασης σε γειτονικά κτίρια που δεν υπάρχουν και προβλέπεται η λειτουργία αυτού του δεύτερου εικονικού Λυκείου του χρόνου να είναι τραγελαφική .

Στο σημείο αυτό οι κινητοποιήσεις των συλλόγων μαζί με την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης και την παράσταση τόσο των «ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ» όσο και της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» στο Υπουργείο Παιδείας είχαν ως αποτέλεσμα να κερδίσουμε την απόφαση της υλοποίησης του Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ στο οικόπεδο του ΟΣΚ το οποίο βέβαια χωροταξικά μπορεί να μην είναι το ιδανικό είναι όμως μια ΑΡΧΗ.

Και εδώ όμως η Δημοτική Αρχή είναι βραδείας καύσης, αφού αν και υπάρχει το κονδύλι του Υπουργείου Παιδείας και ήδη από τον Οκτώβρη θα έπρεπε να ξεκινήσει το Β΄ΛΥΚΕΙΟ, εν τούτοις δεν ξεκίνησε τίποτα ακόμη.

4ον Στον τομέα της Υγείας διαλύθηκε στην 7ετία αυτή ότι είχε οικοδομήσει με πολύ κόπο και χρήμα η προηγούμενη δημοτική αρχή.

  • Τα Δημοτικά Ιατρεία

  • Η λειτουργία του ασθενοφόρου

  • Η ύπαρξη δεύτερου γιατρού στα ΚΑΠΗ

  • Κι ένα πολύ μεγάλο μέρος της φροντίδας στο σπίτι.

5ονΤεράστιο βέβαια κοινωνικό πλήγμα ήταν και η κατάργηση σχεδόν πλήρης της δημοτικής συγκοινωνίας, στην οποία διατηρήθηκε ένα και μόνο δρομολόγιο για την τιμή των όπλων.

6ον Οι αθλητικές παροχές καθώς και οι λιγοστές προς αξιοποίηση δημοτικές εγκαταστάσεις έχουν εγκαταληφθεί πλήρως και η διαχείρισή τους γίνεται από τους υπάρχοντες αθλητικούς συλλόγους οι οποίοι υποκαθιστούν την δημοτική αρχή στον τομέα του αθλητισμού χωρίς συγκεκριμένο πλάνο και καταμερισμό αρμοδιοτήτων.

Συνέπεια αυτού είναι αθλητικοί χώροι ζωτικής σημασίας όπως είναι το κολυμβητήριο, το γήπεδο μπάσκετ και το μοναδικό γήπεδο ποδοσφαίρου, να εξουσιάζονται από συλλόγους στους οποίους για να αθληθούν τα παιδιά μας θέλουν τουλάχιστον από 50 έως 80 ευρώ μηνιαίως, για δε τους δημότες δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε ώρα όπως θα έπρεπε. Καμία αθλητική μέριμνα χρηματοδότησης ή επιχορήγησης των παιδιών και των οικογενειών τους δεν υπάρχει για άθληση των παιδιών τους ή ένταξη στα υπάρχοντα αθλητικά σωματεία με την μορφή κοινωνικών κριτηρίων ως έχει υποχρέωση ο δήμος διαθέτοντας ένα μέρισμα από τα δημοτικά τέλη που εισπράττει. Έτσι, μεγάλος αριθμός παιδιών μας έχει αποκλειστεί από την εκγύμναση και τον αθλητισμό λόγω της καταστροφικής πολιτικής της δημοτικής αρχής.

7ον Η επικερδής εκμετάλλευση για τον δήμο μας που έφερνε ετησίως έσοδα, όσο και θέσεις εργασίας του ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ του κοιμητηρίου εγκαταλήφθηκε τα τελευταία 5 χρόνια. Αφού δεν καταφέραμε να βγάλουμε την πολυπόθητη άδεια και να το εκσυγχρονίσουμε.

Αποτέλεσμα, τεράστια διαφεύγοντα κέρδη ετησίως πάνω από 500.000 ευρώ, που θα μπορούσαν να δοθούν σε αμοιβές προσωπικού και να συμπληρώσουν ελλείψεις σε σχολεία και αθλητικές υποδομές να έχουν χαθεί και να έχουν εισπραχθεί από ιδιώτες χωρίς καμία κοινωνική ανταποδοτικότητα για την πόλη μας.

8ον Καμία προσπάθεια βελτίωσης στον τομέα του περιβάλλοντος δεν έγινε. Τονίσαμε επανειλημμένως ότι το Παρακηφίσιο μπορεί να γίνει ο μοναδικός χώρος πρασίνου και αναψυχής. Ακόμη και σήμερα μετά από 7 χρόνια καμία προσπάθεια δεν έχει γίνει ούτε έχει κατατεθεί ένα πρόγραμμα τουλάχιστον προσεχούς μελέτης.


9ον Οι διανοίξεις δρόμων όπως και το πολεοδομικό σχέδιο και το συγκοινωνιακό πρόβλημα της πόλης δεν έχει ακόμη δρομολογηθεί δεν έχει πάρει καμία συγκεκριμένη μορφή ούτε έχει έρθει σε καμία διαβούλευση με τους συλλόγους τους φορείς και τους κατοίκους της πόλης όπως συνήθως γίνεται. Αντίθετα έρχεται αποσπασματικά και σπασμωδικά και χωρίς ολοκληρωμένο σχέδιο για κάποια τμήματα του δήμου μας. Λόγου χάρη, δρόμοι όπως η Ρόδου για την οποία οι κάτοικοί της έχουν καταβάλλει στο δήμο 2.000.000 δρχ. για την διάνοιξή της δεν διανοίχθηκε ποτέ.

Αντίθετα, ερχόμαστε σήμερα και επιδιώκουμε την διαπλάτυνση της οδού Καλλιπόλεως και Δεληγιάννη.

Θέλοντας να ξεριζώσουμε παραδοσιακούς κατοίκους που μένουν στα συγκεκριμένα οικοδομικά τετράγωνα από πάππου προς πάππου. Συγχρόνως να χρεώσουμε τους υπόλοιπους με πρόστιμα διαπλάτυνσης που είναι αδύνατον να πληρωθούν μέσα στην κρίση και θα έχουν σαν αποτέλεσμα να χάσουν κι αυτοί τα σπίτια τους αν και ο δρόμος όπως λειτουργεί σήμερα και εδώ και πολλά χρόνια είναι μια χαρά.

Επιπρόσθετα το ρέμα Κατσαούνη παραμένει τόσο αποκλεισμένο όσο και απροστάτευτο χωρίς υποδομή, που σε περίπτωση ενός ακραίου φυσικού φαινομένου είναι σίγουρο ότιθα κινδυνέψουν αυτοί που κατοικούν στις γύρω περιοχές.

10ον Τόσο το οικοδομικό τετράγωνο 106-107 που αγοράστηκε με θυσίες εγκαταλήφθηκε, όπως και οι εγκαταστάσεις και τα γήπεδα, βόλλευ – τέννις και οι εγκαταστάσεις στο διαδημοτικό γήπεδο παραμένουν κλειστές και ανεκμετάλλευτες για 7 συνεχή χρόνια.

11ον Η μόνη πολιτική του δήμου ήταν η προσθήκη με την μέθοδο της Απευθείας Αγοράς 4 ακινήτων αξίας περίπου 2.000.000 ευρώ και η προσπάθεια αγοράς του οικοπέδου ΚΟΥΡΟΥ στον Παρακηφίσιο για τόπο επεξεργασίας απορριμμάτων ή ανακύκλωσης στο ιλιγγιώδες ποσό των 1.900.000 ευρώ αφού η αντικειμενική του αξία δεν υπερβαίνει τις 450.000 ευρώ.


12ον Είμαστε ο μοναδικός δήμος της χώρας στον οποίον δεν έχουν εκχωρηθεί γραφεία στις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης όπως προβλέπει ο Νόμος.

13ον Αγωνιζόμαστε σταθερά για την διαφάνεια και την ποιότητα ζωής των παιδιών μας και των κατοίκων της Μεταμόρφωσης, γι΄ αυτό είμαστε ένας εκ των συνδυασμών που έχουμε προσφύγει και καταγγείλει τον Δήμαρχο στα παρακάτω διοικητικά όργανα της αποκεντρωμένης διοίκησης και στην περιφέρεια με τις εξής καταγγελίες:

  1. Καταγγελία για την μη - μείωση των δημοτικών τελών τουλάχιστον κατά 40%.

  2. Καταγγελία για την παράνομη μεταφορά 164.000 ευρώ από τον δήμο της Μετ/σης για αναστύλωση του παλιού Ιερού Ναού, προς την Νέα εκκλησία της Μετ/σης.

  3.  

    Καταγγελία για την παράνομη και εξωφρενική αγορά του οικοπέδου «ΚΟΥΡΟΥ»

  4. Καταγγελία προσωπική στην περιφέρεια με βασικό αίτημα την παραχώρηση γραφείων στις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν προς όφελος των δημοτών και τον εκδημοκρατισμό του δημαρχείου.

Για όλα αυτά που αγωνιστήκαμε αυτά τα τρία χρόνια στον δήμο μας με τεράστιες αντιξοότητες, βιώσαμε τόσο στις πλατείες όσο και μέσα στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου εκτενείς λασπολογίες προσωπικές επιθέσεις από την πλευρά του δημάρχου και προσβολές που έγιναν από την πρώτη στιγμή της επανεκλογής του με στόχο τόσο το ήθος μας όσο και την επαγγελματική μας υπόσταση. Δεν λυγίσαμε και δεν γονατίσαμε και δηλώνουμε μία για πάντα ότι δεν φοβόμαστε να υπερασπιστούμε τον τόπο μας δηλώνοντας από του βήματος αυτού ότι απάντησε ο Ουίνστολ Τσώρτσιλ όταν του ζητήθηκε από τον Χίτλερ να παραδώσει την Αγγλία. Η ιστορική του τοποθέτηση ήταν:

«ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΙ. ΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ»

Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι.

Ο Δήμος δεν ανήκει στην μειοψηφία του 22% ανήκει σε όλους εμάς και έχουμε υποχρέωση να διεκδικούμε και να απαιτούμε αρκετά μείναμε απαθείς και τόσα χρόνια πίσω σε σύγκριση με όμορους δήμους.

Διεκδικούμε το μέλλον μας και την προοπτική των παιδιών μας και να είστε βέβαιοι ότι θα το κερδίσουμε όλοι μαζί με ένα ευρύτερο πλάνο συνεργασίας με όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης χωρίς κανένα αποκλεισμό αλλά με γνώμονα το συμφέρον και μόνο της πόλης μας. Να είστε βέβαιοι ότι θα κερδίσουμε τις εκλογές που έρχονται και ο τόπος μας την δημοτική αρχή που του αξίζει.

Να είστε όλοι καλά και έτοιμοι για την ριζική ανατροπή που έρχεται.

 

 

 

 pitaneoiorizontes1.jpg
pitaneoiorixontes2.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων