Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Υποψήφιος πρόεδρος του ΠΣΑΤ ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,10/03/2018

 



...
  Ανταποκρινόμενος στην προτροπή πολλών αθλητικών συντακτών, παλαιών και νέων, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος θα είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ). Θέση που υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία και πριν από την εκλογή του ως δημάρχου Πεύκης την περίοδο 2007-2011.

 

  Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στους συναδέλφους του, μαζί με τις βασικές αρχές του προγράμματός του, κατά τη γενική συνέλευση του Συνδέσμου, που έγινε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών).


 «Ο αθλητισμός διαδραματίζει ιδιαίτερο ρόλο στη διαπαιδαγώγηση των νέων και εμείς οι Αθλητικοί Συντάκτες έχουμε καθήκον να το προσέξουμε πολύ. Είμαστε οι πρώτοι δάσκαλοι των παιδιών και για τις αξίες της Αθλητικής Παιδείας και για τη χρήση της ελληνικής γλώσσας» τόνισε.


Και κατέληξε:

«Όπως πάντα θα λειτουργήσω ενωτικά και συναινετικά. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε και να πάμε μπροστά, ιδιαίτερα σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές όχι μόνο για την δημοσιογραφική οικογένεια, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας» ανέφερε χαρακτηριστικά.  



theodorakopoulos-psat.jpg
theodorakopoulos-psat2.jpg



Newsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων