Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού στο δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,03/03/2018

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου ........

Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Τους μαθητές της τέταρτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής υποδέχθηκε ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος. Στο πλαίσιο των μαθημάτων για το περιβάλλον και την κοινωνία, τα παιδιά επισκέφθηκαν το δημαρχείο για να δουν από κοντά πώς λειτουργεί ο Δήμος, να μάθουν από τον δήμαρχο για τις δημοτικές δράσεις αλλά και να πληροφορηθούν πως όλοι μπορούν να συνεισφέρουν για να γίνει το Ηράκλειο ακόμα καλύτερο.

«Είστε ο ποιος σπουδαίος παράγοντας, η μεγαλύτερη ελπίδα για να αλλάξουμε κάποτε νοοτροπία σε αυτόν τον τόπο και να μάθουμε να ζούμε αρμονικά τόσο μεταξύ μας, όσο και με το περιβάλλον», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου προς τους μικρούς μαθητές.

Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση των κοινόχρηστων χώρων (πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές), την αναβάθμιση των υποδομών (πεζοδρόμια, πεζόδρομοι κτλ) και τις δράσεις τόνωσης της καθαριότητας και του περιβάλλοντος.

 

Ενδεικτικά, φεύγοντας οι μαθητές πήραν από ένα φυλλάδιο για την πιο πρόσφατη πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής: για το πώς μπορούν να χρησιμοποιούν τους καφέ κάδους που έχουν ήδη τοποθετηθεί σε στρατηγικά σημεία της πόλης, με πλάνο, σύντομα, να επεκταθούν σε όλες τις γειτονιές.1dhmhr1.jpg
1dhmhr2.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων