Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Βραβεύτηκαν για την κοινωνική τους προσφορά οι Γ.Μαντζαβίνος και Ζ.Παπαθεοδώρου
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,12/02/2018

 ........

Από τη Συμμαχία Πολιτών Λυκόβρυσης - Πεύκης και τον επικεφαλής της Γιάννη Θεοδωρακόπουλο .......

Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Συμμαχία Πολιτών Λυκόβρυσης – Πεύκης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Μεταξύ των κατοίκων του δήμου μας δεν συζητήθηκε μόνο η εντυπωσιακή παρουσία των πολιτών στη λαμπρή εκδήλωση της κοπής της πίτας της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ αλλά και οι επιτυχημένες τιμητικές βραβεύσεις που καθιερώθηκαν. Γιατί όλες ήταν αξιοκρατικές και στόχευαν σωστά, στον άνθρωπο. « Επρόκειτο για μια εκδήλωση που ξεπέρασε τα όρια του δήμου μας» ήταν τα σχόλια των εκατοντάδων συμπολιτών μας που γέμισαν την αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης και αρκετοί έμειναν απέξω, δείχνοντας ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν αυτούς που εργάζονται για το δήμο μας.

Το βραβείο Τεχνών και Πολιτισμού απονεμήθηκε στο σκηνοθέτη Πέτρο Δαμουλή, που δημιούργησε τη Θεατρική σκηνή στην πόλη μας, τα αθλητικά βραβεία στη Χρυσή Μόρφη, για τη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και τη Λίλα Κασάπογλου, την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια στο τραμπολίνο και τα βραβεία κοινωνικής προσφοράς στη Ζήνα Παπαθεοδώρου και τον Γιάννη Μαντζαβίνο.

Η Ζήνα Παπαθεοδώρου, κάτοικος Πεύκης, είναι η άξια μάνα ενός μεγάλου επιστήμονα στα θέματα προστασίας περιβάλλοντος και θαλασσών. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Παπαθεοδώρου έχει σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα τεράστιο ερευνητικό έργο, αναγνωρισμένο διεθνώς. Οι παρεμβάσεις του έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της πλαστικής σακούλας αφού εδώ και πολλά χρόνια έχει αναδείξει τους κινδύνους του πλαστικού στη ζωή μας.

«Όλοι θυμούμαστε τη διάλεξη που έδωσε το 2016 στο Δημοτικό μας Θέατρο με πρωτοβουλία του συλλόγου Πευκιώτικες Ρίζες στο Δ.Σ. του οποίου συμμετέχει και η μάνα. Το ρόλο της οποίας στη συμμετοχή του τόνισε ο ίδιος από μικροφώνου» ανέφερε στην παρουσίαση που έκανε στην κυρία Παπαθεοδώρου ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης και δήμαρχος Πεύκης 2007-2011 Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ο Γιάννης Μαντζαβίνος, κάτοικος της Λυκόβρυσης, τιμήθηκε γιατί τα τελευταία χρόνια με τη ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΑΠΗΣ έχει συμβάλει τα μέγιστα στη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας. «Η προσφορά του είναι στα αλήθεια ανεκτίμητη και τον ευχαριστούμε θερμά. Εμείς με αυτή τη συμβολική μας κίνηση αναδεικνύουμε το έργο του. Ένα έργο για το οποίο ο ίδιος κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους» ανέφερε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος όταν τον προσκάλεσε να πάρει την πλακέτα από τα χέρια της Σμαρώς Ηλιοπούλου της γυναίκας που η προσφορά της στον εθελοντισμό του δήμου μας ήταν καθοριστική γιατί άνοιξε νέους ορίζοντες.

Η κυρία Ηλιοπούλου εξήρε το έργο του τιμώμενου και τον συνεχάρη. «Γνωρίζω του είπε για το τι σημαίνει εθελοντική αιμοδοσία, τριάντα χρόνια ήμουν αιμοδότρια. Γνωρίζω τις ελλείψεις που έχουμε ως χώρα σε αίμα. Άρα αξίζετε κάθε επαίνου». Ο κ. Μαντζαβίνος ανέφερε ότι χρειάζεται κοινή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε αυτό το μεγάλο ζήτημα. «Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι στην εθελοντική αιμοδοσία».

 

Κλείνοντας την εκδήλωση η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, η μεγαλύτερη δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, τίμησε δυο ανθρώπους, που έχουν φύγει από τη ζωή αλλά έχουν ταυτιστεί με την πόλη μας στην οποία έχουν προσφέρει πολλά. Τον πρύτανη της δημοσιογραφίας Νικήτα Γαβάλα και το Μιχάλη Χαβιάρα, τον άνθρωπο που έφερε στην περιοχή τη γυμναστική. Η παρουσία της Μαίρης Γαβαλά και της Λίνας Χαβιάρα, που παρέλαβαν τις πλακέτες, μας συγκίνησε όλους.27399975_194900151245177_498608653_n[1].jpg
27394794_194900237911835_1683310402_n[1].jpg
27294933_194900951245097_1851731544_n[2].jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων