Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Καταδίκη των βανδαλισμών στο μνημείο Μικρασιατών από τον Δήμο
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,13/01/2018

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας .........

Με ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας, ο Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας καταδικάζει τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στο μνημείο Μικρασιατών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχεις ως εξής:

Την Πέμπτη 11/1/2018 άγνωστοι βανδάλισαν και κατέστρεψαν μάρμαρα της επένδυσης του μνημείου Μικρασιατικών και Αλησμόνητων Πατρίδων που βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία επί της οδού Δεκελείας στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Η δημοτική αρχή καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τέτοιου είδους ενέργειες οι οποίες στρέφονται ενάντια στην μνήμη του ξεριζωμού και της προσφυγιάς που διαχρονικά τιμάται στην πόλη μας.

Ο Δήμος από το 2014 έως και σήμερα έχει παρέμβει, με τις υπηρεσίες του, περισσότερες από οκτώ φορές προκειμένου να αποκαταστήσει φθορές που έχουν προκληθεί στο μνημείο από παρόμοιες καταστροφές, γκράφιτι κ.λ.π., ενώ έχει ζητήσει την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. για την αποφυγή βανδαλισμών.

 

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι από την πρώτη στιγμή παρενέβησαν συνεργεία του Δήμου στο μνημείο και αποκατέστησαν προσωρινά τα κατεστραμμένα μάρμαρα έως ότου αντικατασταθούν από νέα, που ήδη έχουν παραγγελθεί και κατασκευάζονται.     IMG_2720.JPG
IMG_2721.JPG
IMG_2722.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων