'/> Ο Σ.Ε.Π.Ε. Γ.Σεφέρης πάει θέατρο | Έκφραση

Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Ο Σ.Ε.Π.Ε. Γ.Σεφέρης πάει θέατρο
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,10/01/2018

 .......

Στην παράσταση "Το παιδί με τη βαλίτσα" που παίζει στο θέατρο Κάππα (Παιδική Σκηνή,Κυψέλης 2 Αθήνα) - Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στις 11.30' π.μ. .......

Ο Σ.Ε.Π.Ε. “Γ.Σεφέρης” καλεί τα μέλη του στην παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα» του Μάικ Κένι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στις 11.30 π.μ.,η οποία ανεβαίνει στην παιδική σκηνή του θεάτρου “Κάππα” (Κυψέλης 2, Αθήνα). Η παράσταση είναι Δωρεάν για τα παιδιά των συναδέλφων.


Μετάφραση: Ξένια Καλογεροπούλου  Σκηνοθεσία: Ηλίας Καρελλάς

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Μακαλιάς, Κατερίνα Αθανασιάδη, Τάσος Αντωνίου, Γιώργος Γερωνυμάκης, Μαρία Ελευθεριάδη, Έκτορας Κυριάκου, Φάνης Παυλόπουλος.

Μια περιπέτεια σαν του Σεβάχ του Θαλασσινού με πολλούς ηθοποιούς, σκιές και ζωντανή μουσική.

Το έργο του δημοφιλέστερου συγγραφέα για παιδιά και εφήβους στη Μεγάλη Βρετανία Μάικ Κένι επιλέγει να ανεβάσει ο γνωστός σκιοπαίκτης και σκηνοθέτης Ηλίας Καρελλάς.

Τραγούδι- Σαντούρι: Αρετή Κετιμέ.

Ένα νεαρό αγόρι, που ζει κάπου στη Μέση Ανατολή, φαντάζεται ταξίδια σαν του Σεβάχ του Θαλασσινού. Όταν ξεσπά πόλεμος, ο μικρός Ναζ ξεκινά το δικό του διαφορετικό ταξίδι. Διασχίζει ερήμους, βουνά και θάλασσες με μόνη συντροφιά την Κρίσια, ένα κορίτσι που έχει και αυτό τον ίδιο προορισμό, ώσπου να φτάσει στο Βερολίνο και να συναντήσει το μεγαλύτερο αδελφό του, έχοντας στη βαλίτσα του μοναδικό όπλο τις ιστορίες του.

Το έργο έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα, με τρόπο συγκινητικό αλλά και συχνά διασκεδαστικό. Μια διαφορετική περιπέτεια που θα συναρπάσει αλλά και θα προβληματίσει θεατές κάθε ηλικίας.

(Η παράσταση προτείνεται για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.   Κάτω από 7 ετών μπορούν να συνοδεύονται.  Περιορισμένος αριθμός θέσεων).

ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ (ΑΓΑΛΜΑ ΗΛΕΚΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ)  ΣΤΙΣ 10.15 π.μ.

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 6906059765 (Κώστας Κατιμερτζόγλου)agorivalitsa.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων