Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Τρίτος ο Κώστας Λούβαρης στον Ανώμαλο Δρόμο του Άλσους Συγγρού
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,05/01/2018

 .......

Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ - Ανακοίνωση του Συλλόγου .......

 Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου διεξήχθησαν στο Άλσος Συγγρού της Κηφισιάς οι Αγώνες Δρόμου επί ανωμάλου εδάφους, για αγόρια και κορίτσια των Γυμνασίων και Λυκείων - ΕΠΑΛ της Β΄ Αθήνας.

    Στον αγώνα των 4 χιλιομέτρων Λυκείων – ΕΠΑΛ ο αθλητής μας ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (με τον αριθμό 451) κατέλαβε την ΤΡΙΤΗ θέση με χρόνο 14.37.2. Στο συγκεκριμένο αγώνα είχαν δηλωθεί 99 αγόρια. Τερμάτισαν 69. Η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα ήταν αρκετά χαμηλή (4ο – 10ο C). Ο αθλητής μας αγωνίσθηκε με πείσμα και κατάφερε να καταλάβει την ΤΡΙΤΗ θέση, συναγωνιζόμενος τα παιδιά των Κολεγίων της Αθήνας και του Ψυχικού, εκπροσωπώντας επάξια το Δήμο Νέας Ιωνίας. Είναι ένα καλό δείγμα της φυσικής κατάταξης του Κώστα Λούβαρη, ο οποίος είναι σχετικά «νέος» στο άθλημα του στίβου.

     Το 2017 φεύγει με πολύ γλυκιά γεύση για τον αθλητή, ο οποίος τώρα είναι στην Τρίτη Λυκείου και έχει το βάρος της μελέτης για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Ο Σύλλογός μας του εύχεται για το 2018 κάθε επιτυχία στις επιδιώξεις του.

 

    Οι τρεις πρώτοι νικητές του αγώνα ήταν: 1. Κριεζής Ανάργυρος 13.14.2 (Κολέγιο Ψυχικού), 2. Τζιαμούρτας Ζήσης (Κολέγιο Αθηνών), 3. Λούβαρης Κων/νος 14.37.2 (2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας).louvaris.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων