Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Γ.Θεοδωρακόπουλος:Ο Ηλίας έφυγε πιστός στο καθήκον
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,03/01/2018

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της "Συμμαχίας Πολιτών Λυκόβρυσης - Πεύκης" .......

Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Συμμαχία Πολιτών Λυκόβρυσης – Πεύκης” δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω συλλυπητήρια δήλωση που έκανε ο επικεφαλής της Γ. Θεοδωρακόπουλος για το θάνατο του εργαζόμενου στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου:

Τελικά ο Ηλίας, ένα από τα καλύτερα παιδιά του δήμου μας, έχασε τη μάχη από το θάνατο, μετά από δυο και πλέον μήνες αγώνα στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ο Ηλίας Ζαγοριαννάκος, οδηγός στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου μας από το 2002, όταν προσελήφθη στον τότε δήμο Λυκόβρυσης, είχε τραυματιστεί σοβαρά τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 όταν το απορριμματοφόρο που οδηγούσε και κατευθυνόταν φορτωμένο προς το ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του αδικοχαμένου εργαζόμενου και δήλωσε:

 

«Πενθούμε όλοι στο δήμο μας για το χαμό ενός ακέραιου ανθρώπου και ευσυνείδητου εργαζόμενου. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τις ακριβείς αιτίες του δυστυχήματος αλλά είναι βέβαιον ότι ο Ηλίας έφυγε πιστός στο καθήκον, εργαζόμενος κάτω από δύσκολες συνθήκες, όπως εργάζονται και οι περισσότεροι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας». THEODOR211111111111.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων