Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Κοκορομαχίες Διοίκησης Δήμου - Αντιπολίτευσης για τόσο σοβαρά θέματα όπως ο προϋπολογισμός
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,03/01/2018

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης "Δύναμη Προοπτικής" ........

Το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Δύναμη Προοπτικής” εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ και η επικεφαλής κα. Δέσποινα Θωμαΐδου εκφράζουν την απογοήτευσή τους για τις μεθοδεύσεις που ακολουθήθηκαν κατά την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Ειδικότερα και παρά τη μεγάλη καθυστέρηση στην εισαγωγή προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του όλου θέματος που δεν ευνοεί την ανάπτυξη γνήσιου διαλόγου, θέσεων και αντιθέσεων, χαρακτηριστικό δείγμα της αντίληψης της συμπολίτευσης για τη θεσμική λειτουργία του Συμβουλίου μας, η θέση μας είναι διαυγής και συνεπής σε όσα κατά καιρούς έχουμε υποστηρίξει.

Ως προς το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018, είναι ξεκάθαρο σε κάθε καλοπροαίρετο συνδημότη μας ότι πρόκειται για μία επανάληψη όλων όσων είχαν προβλεφθεί τα προηγούμενα έτη και δεν έγιναν, ομολογία της οικτρής αποτυχίας της Δημοτικής Αρχής για όλα αυτά που προγραμματίζει αλλά τελικά δεν γίνονται!

Τί φταίει άραγε;

Προφανώς όχι η θεσμοθέτηση της Απλής Αναλογικής και των μελλοντικών αναπτυξιακών προγραμμάτων τα οποία επικαλείται ο κ. Γκότσης στην πρόσφατη ανακοίνωση του Γραφείου του!

Ο περιορισμός των πόρων σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης ή των χρηματοδοτικών προγραμμάτων που ο Δήμαρχος επικαλείται, αφορούν κάποιους άλλους ως προς την υλοποίησή τους, προφανώς την κεντρική διοίκηση και όχι την κατάρτιση του Προϋπολογισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας.

 

Πρέπει να γίνει αντιληπτό τόσο στη Δημοτική Αρχή όσο και στη μείζονα Αντιπολίτευση ότι η συζήτηση και ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού είναι ύψιστης θεσμικής αλλά και ουσιαστικής σημασίας διότι αποτελεί τον αναπτυξιακό πιλότο της πόλης μας και δεν χωρούν απολίτικες στάσεις και ανέξοδοι τακτικισμοί!  dynamhprooptikhs1111111.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων