Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Σε κλίμα φιλίας και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,21/12/2017

 ........

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου ........

Μέσα σε κλίμα Φιλίας, και Αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Φιλαδέλφειας, η εκδήλωση- αφιέρωμα, στην «Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη», με την παρουσία πολλών Ελλήνων πολιτών και μεταναστών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο Μεταναστευτικό ζήτημα και στον σημαντικό ρόλο που η πόλη μας έχει αναλάβει μαζί με την Ύπατη Αρμοστεία, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Πάνος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θοδωρής Μανωλεδάκης καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Ανανιάδης, Χριστίνα Ανδρέου και Χαρά Ρόκου.

Χαιρετισμό απεύθυναν από την Διεθνή Ομοσπονδία Μετανάστευσης, η κα Νικολαίδου και από το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών ο κος Μικαμπερίτζε.

Παιδιά και μεγάλοι παρακολούθησαν αφιερώματα σε πρόσφυγες και μετανάστες, μέσα από την προβολή βίντεο και ντοκυμαντέρ, άκουσαν παραδοσιακά τραγούδια από το Αφγανιστάν, απόλαυσαν χορευτικά από την Γεωργία και το Αφγανιστάν και τραγούδησαν μαζί με την Χορωδία του Δήμου μας, στίχους γραμμένους για την μετανάστευση και την προσφυγιά.

 

Η βραδιά έκλεισε με χαμόγελα Ειρήνης, Ανθρωπιάς και Αγάπης, ανάμεσα σε Έλληνες και μετανάστες, με κρασί, τσίπουρο, παραδοσιακά γλυκά, δωράκια σε όλους τους μικρούς μας φίλουςhmermetan 1.JPG
hmermetan 2.JPG
hmermetan 3.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων