Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,06/12/2017

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου εικοινωνίας του Δήμου ......

Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


Πραγματοποιήθηκε την  ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 και με πολύ μεγάλη επιτυχία, ο 4ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ επί ανωμάλου εδάφους, εντός του Άλσους  Νέας Φιλαδελφείας.

 

Ο «σπόρος» που φυτέψαμε πριν τρία χρόνια άρχισε να αποδίδει καρπούς. Την φετινή χρονιά οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ και προσδοκία.

Από την αρχή της διαδικασίας, δήλωσαν συμμετοχή και στις τρείς διαδρομές συνολικά 572 δρομείς απ΄ όλη την Ελλάδα.

Τα δε σχόλια των συμμετεχόντων, τόσο για τη διαδρομή και το περιβάλλον μέσα στο δάσος, όσο και για την οργάνωση και κυρίως τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στον αγώνα ήταν θετικότατα και άκρως κολακευτικά για τον Δήμο μας.

 

Εμείς, πιστοί στην ιδέα του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού και έχοντας ως αρχή, ότι η παιδεία, η υγεία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι κοινωνικές παροχές και υποχρεώσεις της πολιτείας προς τους πολίτες της, θα προσπαθήσουμε όχι μόνο να συνεχίσουμε και να αναβαθμίσουμε τον αγώνα, αλλά όπως ήταν και το αίτημα πολλών από τους αγωνιζόμενους να διοργανώσουμε και άλλους αγώνες μέσα στο δάσος μας,  ώστε και περισσότερος κόσμος να έχει την ευκαιρία να αθλείται και  να γνωρίζουν όλο και περισσότεροι πολίτες το δάσος μας, έναν από τους λίγους πλέον πνεύμονες πρασίνου που απομένουν στην Αττική.

 

Ο Δήμος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, όλους τους δρομείς που συμμετείχαν και μας τίμησαν και όσους συνέβαλλαν στην άρτια διεξαγωγή και επιτυχία της ανωτέρω  αθλητικής διοργάνωσης:

-Τους Καθ. Φυσ. Αγωγής – Γυμναστές και τους λοιπούς υπαλλήλους του Δήμου μας, που δούλεψαν ακούραστα και ακατάπαυστα, παράλληλα με τις καθημερινές εργασίες της Διεύθυνσης.

-Τους Φυσιοθεραπευτές του Δήμου μας και  για την Ιατρική κάλυψη.

-Την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, την Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού, το Αυτοτελές Τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου μας για τη πολύτιμη βοήθειά τους.

 - Τον κ. Τσαγκαράκη Κωνσταντίνο, Βετεράνο Αθλητή Στίβου, για την αμέριστη και ανιδιοτελή βοήθειά του καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα.

 

 

Οι απονομές στους νικητές των κατηγοριών των αγώνων και οι Τιμητικές Βραβεύσεις, έγιναν από την Αντιδήμαρχο Παιδείας-Πολιτισμού & Αθλητισμού κα ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ, και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα ΑΛΙΚΗ ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ.  4laikos1.jpg
4laikos2.jpg
4laikos3.jpg

4laikos4.jpg
4laikos7.jpg
4laikos8.jpg

4laikos9.jpg
4laikos10.jpg
4laikos11.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων