Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου σε...μουσική επένδυση Τάμτα
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,06/12/2017

 ........

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 19.00, στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας Ηρακλείου - Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου .......

Με μια άκρως… εορταστική συναυλία παρέα με την Τάμτα, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ανάβει και φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 19.00, στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας. Η γνωστή τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει δικές της και ξένες επιτυχίες, αλλά και γιορτινά τραγούδια, σηματοδοτώντας έτσι την είσοδο της πόλης σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Μαζί με την Τάμτα, η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου Αττικής.

Στις λοιπές εορταστικές εκδηλώσεις που ο Δήμος έχει ετοιμάσει, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, την τελευταία εβδομάδα του χρόνου, μια πρωτότυπη συναυλία κλασσικής μουσικής μέσα στην καθολική εκκλησία του Αγίου Λουκά από το κουαρτέτο εγχόρδων Quadro Armonico: Γιάννης Γεωργιάδης, Νίκος Πυλαρινός, Γιώργος Γαϊτάνος, Αστέριος Πούφτης, και τον διεθνούς φήμης σολίστ σαξοφωνίστα, Στάθη Μαυρομμάτη (ώρα έναρξης 20.30).

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.Συναυλία χριστουγεννιάτικο δέντρο 2017.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων