Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Μεγάλη συμμετοχή και κέφι του Συλλόγου Κρητών Ο Τάλως
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,06/12/2017

 ........

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου ........

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών Λυκόβρυσης – Πεύκης “Ο Τάλως” εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η μεγάλη συμμετοχή, ο ενθουσιασμός και το αμείωτο κέφι, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του ετήσιου μεγάλου χορού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κρητών Λυκόβρυσης- Πεύκης «Ο Τάλως» την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στο κρητικό κέντρο Αόρη.
Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου εντυπωσιάσαν με τους όμορφους χορούς τους και παρέα με τον Γρηγόρη Αλυσσανδράκη αλλά και τον Μανιώρο που μας διασκέδασαν με την μουσική τους ταξιδέψαμε νοερά μέχρι την Κρήτη μας.
Ο Σύλλογος μας, για τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθησαν και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της και ιδιαίτερα τις χορεύτριες – χορευτές του που την ομόρφυναν με την λεβεντιά τους.  Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον χοροδιδάσκαλο μας Γιώργο Φραγκάκη, τη συνεργάτιδα του Εμμανουέλα Τσώρου καθώς και τον δάσκαλο λύρας,  Γρηγόρη Αλυσσανδράκη.

 

Τέλος, ιδιαίτερα ευχαριστούμε, τους επιχειρηματίες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας προκειμένου να συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός δώρων που στη συνέχεια υποστήριξε τη λαχειοφόρο αγορά.IMG_1543.JPG
IMG_1544.JPG
IMG_1545.JPG

IMG_1546.JPG
IMG_1547.JPG
IMG_1548.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων