Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Διάλογος ουσίας για τις επερχόμενες κυκλοφοριακές αλλαγές
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,05/12/2017

 .......

Η "Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση" παρουσίασε τις αλλαγές που έρχονται με τη νέα Κυκλοφοριακή Μελέτη και τις συζήτησε με τους πολίτες - Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης ........

Μια εκδήλωση ουσίας διοργάνωσε η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου. Το θέμα της ήταν η παρουσίαση της κυκλοφοριακής μελέτης του Δήμου Μεταμόρφωσης και οι αλλαγές που φέρνει.

" Καλέσαμε στη σημερινή εκδήλωση επειδή πιστεύουμε πως οτιδήποτε επιφέρει αλλαγές στη ζωή των κατοίκων της πόλης μας πρέπει να συζητείται μαζί τους, να μην βρίσκονται μπροστά σε τετελεσμένα", είπε στην παρουσίασή του ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Καραβάκος. " Η κυκλοφοριακή μελέτη είναι ένα αναγκαίο εργαλείο σε κάθε σύγχρονη πόλη. Οι προτάσεις της, οι αλλαγές που φέρνει, είναι προτάσεις των ειδικών που τη συνέταξαν μετά από μετρήσεις και εργασία μεγάλου διαστήματος. Σε αυτή τη δουλειά είναι άκρως απαραίτητη η εμπειρία των κατοίκων. Αυτοί ζουν στις υπό μελέτη γειτονιές, αυτοί θα ζήσουν με τις αλλαγές. Είναι σημαντικό λοιπόν να έχουμε την άποψή τους, μετά την παρουσίασή της. Η κυκλοφοριακή μελέτη, σε γενικές γραμμές, αποτυπώνει τις αλλαγές που προκύπτουν, ώστε να διευκολυνθεί η ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης μας. Για να αποδώσουν οι αλλαγές καλύτερα χρειάζονται ενημερωμένους και συμμάχους τους πολίτες. Το ίδιο χρειάζεται για να αποφύγουμε τα λάθη και τις δυσλειτουργικές αποφάσεις, οι οποίες θα μα συνοδεύσουν για πολλά χρόνια" ¨τόνισε.

 Ακολούθησε η παρουσίασε σε αδρές γραμμές των αλλαγών ανά περιοχή και γειτονιά και μεγάλη συζήτηση, όπου διατυπώθηκαν οι προτάσεις ταν εκπροσώπων των συλλόγων και των κατοίκων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

 Οι σύλλογοι που παρευρέθηκαν ήταν οι παρακάτω:

  • Εξωραϊστικός Νέας Ζωής η Πρόοδος, ο πρόεδρος Λευτέρης Παπαδόπουλος

  • Εξωραϊστικός Σύλλογος Μποφίλια, ο πρόεδρος Θανάσης Αλωνιστιώτης

  • Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέα Πνοή, ο πρόεδρος Δημήτρης Καββούρης

  • Εξωραϊστικός Σύλλογος Προφήτη Ηλία, ο γραμματέας Νίκος Ζωγράφος

  Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση συγκεντρώνει τις παρατηρήσεις για επιμέρους πλευρές της κυκλοφοριακής μελέτης στο symmaxiapolitnmetsis@gmail.com και στα γραφεία της Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δει τι προβλέπει η μελέτη ΕΔΩ  ή να τη λάβει σε αρχείο pdf στέλνοντας μήνυμα στην παραπάνω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  kykl3 ΔΤ.jpg
kykl1 ΔΤ.jpg
kykl4 ΔΤ.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων