Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | 100 νέους κάδους έβαλε ο Δήμος
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,10/10/2017

 ...

Ανακοίνωση του Δήμου...
  Εκατό ακόμα νέους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης τοποθέτησε τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Οι καινούργιοι κάδοι έρχονται αφενός να επεκτείνουν το υπάρχον δίκτυο και αφετέρου να αντικαταστήσουν τους αντίστοιχους παλιούς και φθαρμένους, ως συνέχεια της διαρκούς εκστρατείας που, από την αρχή της θητείας της, έχει ξεκινήσει η δημοτική αρχή για την ανανέωση του εξοπλισμού καθαριότητας.


  «Στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών καθαριότητας προς τους Ηρακλειώτες, την τελευταία διετία μόνο έχουμε αντικαταστήσει πάνω από 300 κάδους σκουπιδιών και ανακύκλωσης σε όλες τις γειτονιές της πόλης. Να σημειώσουμε δε ότι με τη λειτουργία του καινούργιου καδο-πλυντηρίου του Δήμου, οι κάδοι αυτοί καθαρίζονται, συντηρούνται και διατηρούνται άρτιοι, κάτι που σημαίνει αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη λειτουργία.

 

  Η προσπάθεια συνεχίζεται και, σύντομα, θα έχουμε ακόμα μια παρτίδα καινούργιων κάδων για να αλλάξουμε τους εναπομείναντες παλιούς», τονίζει ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Νίκος Σπυρόπουλος. 

 neoikadoistoirakleio.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων