Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Ο Μητροπολίτης κ.κ. Γαβριήλ ομιλητής στην έναρξη των Μετεκπαιδευτικών μαθημάτων της Ιατρικής Σχολής Αθηνών
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,07/10/2017

 .......

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ν.Ιωνίας και Φιλαδελφείας .......

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στα πλαίσια έναρξης του Προγράμματος των Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων της Α’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 και έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ιπποκράτειο», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ τέλεσε τον Αγιασμό και ακολούθως παρουσίασε την εναρκτήρια ομιλία με θέμα: «Η ιατρική ηθική και δεοντολογία από θεολογική άποψη».

Χαιρετισμό απέδωσαν η Διοικήτρια του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου κ. Αναστασία Μπαλασοπούλου, ο Καθηγητής Χειρουργικής και Αναπληρωτής Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Ζωγράφος καθώς και ο Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νικόλαος Μυλωνάς.

 

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσίας τους ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, Διευθυντές του Εθνικού Συστήματος Υγείας, Καθηγητές Πανεπιστημίου καθώς και πολλοί φοιτητές.omiliaippokrateio001.jpg
omiliaippokrateio002.jpg
omiliaippokrateio003.jpg

omiliaippokrateio004.jpg
omiliaippokrateio005.jpg
omiliaippokrateio006.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων