Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Ερωτήσεις Μανούρη για το ειδικό επίδομα εργαζομένων στην καθαριότητα και για θέματα καθημερινότητας των πολιτών
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,08/08/2017

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης "Δημιουργία - Αλληλεγγύη" ......

Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Δημιουργία – Αλληλεγγύη” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Στο τελευταίο ΔΣ  (31/7/2017), στο πλαίσιο των ερωτήσεων προς τον Δήμαρχο, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κύριος Μανούρης έθεσε το θέμα του ειδικού επιδόματος των 176 ευρώ και την δυνατότητα που έχει πλέον ο Δήμος με βάση τον τελευταίο νόμο 4447/2016 άρθρο 54  να μην ασκήσει εφέσεις σε θετικές για τους εργαζόμενους πρωτόδικες αποφάσεις για την καταβολή του, κυρίως στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου που δεν το έχουν πάρει ακόμη.

Ο κ. Μανούρης ζήτησε γνωμοδότηση από την Νομική Σύμβουλο του Δήμου τεκμηριωμένη για το θέμα .Είπε ότι: "εμείς θεωρούμε ότι η αιτιολογική έκθεση του νόμου  αναφέρεται   και σε αυτές τις περιπτώσεις" και ζήτησε καθαρή εικόνα από μέρος της συμπολίτευσης.

      Έθεσε επίσης ερωτήσεις που αφορούν την κακή κατάσταση του πάρκου ανάμεσα στην Αθανασίου Διάκου και Εθνικής Αντιστάσεως με φωτογραφίες και παράπονα των κατοίκων της περιοχής.

 

     Ζήτησε τέλος ενημέρωση για την υπερβολική καθυστέρηση στα έργα της περιφέρειας όπως το πάρκινγκ και τα αντιπλημμυρικά που έχουν εξαγγελθεί εδώ και τρία χρόνια αλλά μένουν υποσχέσεις.manouris222222.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων