Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Η Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Νέα Ιωνία
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,07/08/2017

 .......

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας .......

Με λαμπρότητα και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αλσουπόλεως στη Νέα Ιωνία.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στον Όρθρο και στη συνέχεια τέλεσε την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη μεγάλη αυτή Δεσποτική εορτή, κάνοντας λόγο ότι η Μεταμόρφωση του Κυρίου στο όρος Θαβώρ δεν αποτελεί ένα απλό θαύμα, αλλά ένα πνευματικό σταθμό και μία πράξη του Σωτήρος Χριστού ίδιας σημασίας για την σωτηρία μας με την Ενσάρκωση και την Ανάσταση, ενώ  κάλεσε όλους να ξεκινήσουμε τη δική μας μεταμορφωτική πορεία με τη μετάνοια και την υπακοή στο θέλημα του Θεού.

 

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και σύμφωνα με το εκκλησιαστικό έθος ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τα σταφύλια, ευχόμενος ο Μεταμορφωθείς Κύριος να φωτίζει και να ενισχύει τον καθέναν από εμάς.CAB_7768.jpg
CAB_7703.jpg
CAB_7733.jpg

CAB_7759.jpg
CAB_7819.jpg
CAB_7825.jpg

CAB_7835.jpg
CAB_7854.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων