Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Αναρτήθηκαν οι πίνακες μοριοδότησης για τους παιδικούς σταθμούς
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,05/08/2017

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου .......

Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Αναρτήθηκαν σήμερα οι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης για το έτος 2017-2018. Οι πίνακες είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Δήμου, στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και στην Κοινωφελή Επιχείρηση καθώς και στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι:

  1. Οι ανωτέρω πίνακες αποτελούν πίνακες μοριοδότησης και δεν αποτελούν οριστικά αποτελέσματα καθώς δεν έχουν συμπεριληφθεί τα vouchers που έχουν κατοχυρώσει θέση και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες του ΕΣΠΑ.

  2. Η περίοδος των ενστάσεων επί του προσωρινού πίνακα μοριοδότησης ορίζεται από τις 3-8-2017 έως και τις 7-8-2017.

  3. Τα βρέφη που θα συμπληρώσουν τα 2,5 έτη μετά τις 30/9 και δε θα έχουν ενταχθεί σε βρεφικό σταθμό, θα υπάρξει μέριμνα να ενταχθούν σε νηπιακό τμήμα αργότερα, εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις.

  4. Σε περίπτωση που υπάρξουν κενές θέσεις σε άλλο σταθμό εκτός της επιλογής του ενδιαφερόμενου γονέα, αυτός θα ειδοποιείται τηλεφωνικά για την κάλυψη της κενής θέσης, βάσει της μοριοδότησης που έχει λάβει.


 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Δ/νση Προσχολικής Αγωγής και στο τηλέφωνο 210-2532047 εσωτ. 300, διεύθυνση : Αχαρνών 464 κα Αγίων Αναργύρων.logofilxal4.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων