Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Ευρωμπάσκετ ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,19/06/2017

 ...

με την ιδιότητα του διευθυντή για τα ΜΜΕ της διοργάνωσης...
  «Είμαστε πια πρωταθλητές, έρχονται άλλες εποχές». Η ομάδα του Ευρωμπάσκετ 87 έκανε το θαύμα της και πραγματικά άλλαξε την ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού. Και όπως προέβλεψε και ο Νίκος Πορτοκάλογλου ήλθαν άλλες εποχές .


  Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από τότε και η Ελληνική Ομοσπονδία του Μπάσκετ διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή στο αμφιθέατρο του «Δαϊς» για να τιμήσει αυτό το τεράστιο γεγονός. Οι στιγμές ήταν πραγματικά συγκινητικές.

 

  Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και σήμερα επικεφαλής της μεγαλύτερης παράταξης της αντιπολίτευσης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος , ο οποίος στο Ευρωμπάσκετ του 87 ήταν μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και Διευθυντής των ΜΜΕ. Ενός Γραφείου που βραβεύτηκε ως το κορυφαίο του κόσμου μεταξύ όλων των αθλητικών διοργανώσεων.

 

  «Ήταν μια ομαδική δουλειά που ήλθε και έδεσε πίσω από το θαύμα της εθνικής ομάδας. Γιατί η πίεση τότε ήταν μεγάλη και γινόταν ακόμα μεγαλύτερη καθώς η εθνική μας προχωρούσε. Ήμασταν τυχεροί όσοι εργαστήκαμε σε εκείνη την ιστορική διοργάνωση» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Και συνέχισε:

 

  «Τους περισσότερους συναδέλφους τους είδα στην εκδήλωση και τους ευχαρίστησα και πάλι από κοντά. Πέρα πάντως από το διεθνές βραβείο των καλύτερων υπηρεσιών τύπου δημιουργήσαμε και μια άλλη παγκόσμιο πρωτιά. Από το ΣΕΦ ξεκίνησε τότε ο θεσμός της μικτής ζώνης στα ομαδικά αθλήματα, ένας θεσμός που στις ημέρες μας κάνει θραύση».
Και κατέληξε: «Με το Ευρωμπάσκετ 87 το άθλημα απογειώθηκε. Μαζί και η πίστη ότι όλα γίνονται. Το μπάσκετ ένωσε τότε όλη την Ελλάδα. Πραγματικά ήταν μια ανάσα για την Κοινωνία μας». theoeuro4.jpg.jpg
theoeuro3.jpg.jpg
theoeuro1.jpg

theoeuro2.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων